Checklist

  • You can add products to your checklist.

By emailing the checklist to yourself, you will receive the Product Brochure and Safety Data Sheet to your inbox in PDF format.

SkickaSkriv ut

Bra att veta

Utomhusmöbler kan reparationslimmas med det fuktbeständiga trälimmet Kiilto B3om möbeln förvaras skyddad till exempel under ett tak. Det väderbeständiga trälimmet Kiilto D4 Polyuretanrekommenderas för reparationslimning av inredningar som är utsatta för väderförhållandena.

Tryckimpregnerat trä kan endast limmas när det har åldrat. Detta är för att färskt tryckimpregnerat trä ofta är för fuktigt. Med tiden torkat det ut och när träet har torkat kan till exempel tryckimpregnerade utomhusmöbler limmas med Kiilto D4.

Det frostsäkra trälimmet Kiilto 96 Polarkan förvaras i temperaturer ned till -40 °C, vilket betyder att limmet kan lämnas kvar i båten, bilen eller ett ouppvärmt förråd under vintern. I rumstemperaturen kan produkten åter användas i enlighet med produktbroschyren.

KiiltoFix Premiumlämpar sig även för fastsättning av plattor utomhus.

Akryltätningsmassan Kiilto Acrylkan användas utomhus då den övermålas.

Snabblimmet KiiltoFix Premiumtål temperaturer från -40 till +100 °C.

KiiltoFix Premiumkan användas för att fästa handdukskrokar, tvålkoppar och toalettstolar i våta utrymmen, som i annat fall skulle behöva fästas mekaniskt genom att borra genom kaklet och tätskiktet.

Med KiiltoFix Premium är fogens slutliga styrka 10 000 kg/m².

Transparenta KiiltoFix Clear är ett perfekt lim för elastiska yttre fogar mellan glasbetong.

Dela denna sida

KONTAKTA OSS!

KIILTOS EXPERTER
STÅR TILL DIN TJÄNST

Vårt omfattande försäljningsnätverk besvarar
dina specifika frågor.

BYGGNATIONINDUSTRIDOTTERBOLAG UTOMLANDS

Bonsky