se  »  Byggprodukter  »  Aktuellt

Länsförsäkringars test av tätskikt 2016

13.09.2016

kerasafe_2.jpg : 161 kB

Länsförsäkringar (LF) har nu återigen testat tätskikt och vårt foliesystem KeraSafe. Resultatet visar återigen att Kiilto håller tätt. Eftersom vi tycker det är viktigt att du som återförsäljare och/eller plattsättare känner dig trygg med ditt val av tätskikt samt att du slipper behöva försvara det inför dina kunder, så tycker vi på Kiilto att vårt resultat på LF's test har stor betydelse.

Samtidigt som vi är glada över LF's testresultat så är vi inte överraskade. Tvärt om - både vi, våra kunder och de som varje dag nyttjar våtrum med Kiilto installerat vet att våra system håller tätt. Att vi kan lova detta bygger heller inte på några tillfälligheter, och vi vill nedan lista ett par faktorer som vi tror är speciellt viktiga. Förhoppningsvis kan du som redan är kund använda dessa argument i diskussioner med dina kunder, och du som ännu inte börjat använda Kiilto finna skäl att testa oss. Vi lovar att du inte kommer ångra dig.

  • Kiiltos våtrumssystem är frukten av hundratals timmars arbete i såväl vårt labb som tillsammans med plattsättare på fältet. Resultatet är ett system som inte bara håller helt tätt, utan också är enkelt att hantera.
  • I ett tätskikt uppstår skarvar mellan våder, mot manschetter samt mot inner- och ytterhörn. Vi har använt vår snart 100-åriga erfarenhet inom limframställning för att ta fram ett branschunikt skarvlim, KeraSeal, som helt är anpassat för att se till att dessa skarvar är helt täta.
  • Kiiltos våtrumssystem är enkla och snabba att installera, vilket gör att risken för fel minimeras. I vår uppskattade monteringsanvisning ”Gör Rätt – Gör Vattentätt” finns dessutom tydliga och pedagogiska anvisningar med bilder och tips

Kiilto växer mycket kraftigt på den svenska våtrumsmarknaden. Varje månad ansluter sig nya kunder till vår verksamhet, och tar då även del av vårt breda serviceerbjudande. Som kund hos oss får man tillgång till löpande utbildningar av våra kunniga säljare, snabba och flexibla leveranser, snabb support, samt tydliga installations- och produktblad. För de som vill finns dessutom möjlighet att vara med och vidareutveckla våra produkter.

Om du som kund undrar över något, eller om du som ännu inte testat oss vill veta mer, tveka inte att höra av dig till mig eller någon av våra regionansvariga säljare. Mer information finner du på www.kiilto.se

Kiilto – vi håller vad vi lovar!

Med vänliga hälsningar,

Kiilto AB

Per Göransson
Verkställande Direktör

Länkar till LF´s tester finner du nedan;

Test 2016; >>> läs här

Test 2014; >>> läs här