Teknisk Industrisäljare Region Norr

Gillar du långsiktig försäljning med målet att optimera kundens Produktionsprocesser?

Då kanske du är vår nya Tekniska industrisäljare i region Norr.

Kiilto Oy grundades 1919 och är ett finskt familjeföretag som bl a utvecklar, tillverkar och marknadsför lim samt relaterade produkter och system för byggbranschen och industrin. Kiilto Oy omsätter idag 124 miljoner Euros, inkluderat internationella dotterbolag. Kiilto Oy äger de båda svenska verksamheterna Kiilto AB och TM Progress AB. För att kunna erbjuda kunderna en bredare portfölj och mer omfattande lösningar pågår en sammanslagning av dessa bolag. Under slutet av 2020 kommer ett gemensamt juridiskt bolag att bildas under namnet Kiilto AB.

Kiilto AB har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik och produktionen finns i Örnsköldsvik och Hallstahammar medan säljkontor och centrallager finns i Stockholm. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Läs mera om koncernen www.kiilto.com
Läs mera om företaget www.kiilto.se

Ansvar och Arbetsuppgifter

Som teknisk industrisäljare i norra Sverige erbjuder du ett komplett sortiment av limprodukter till producerande företag inom framförallt Pappers- och Förpackningsindustrin, Trä- och Möbelindustrin samt Strukturelement/Structural Bonding. Försäljningsorganisationen inom affärsområdet industri består av tre personer stationerade i region Norr, Mellan och Syd.

Som teknisk industrisäljare fokuserar du på att utveckla samarbete med såväl befintliga som nya kunder inom din region. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens produktionsprocesser. Ansvaret inkluderar såväl egen bearbetning hos större kunder samt försäljning via återförsäljare. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom ditt geografiska område därav är körkort B ett krav. Norra regionen är det geografisk området från Söderhamn och norrut. Du är bosatt inom ditt område och utgår från ditt hemmakontor alternativt kontoret i Örnsköldsvik.

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av tekniskt inriktad industriförsäljning. Du har en god förståelse av produktionsprocesser inom någon eller några av våra kundgrupper. Meriterande är erfarenhet inom kemikaliebranschen där produkttester varit ett naturligt inslag. Framförallt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och har ett självständigt driv och ansvar på fältet. Vi tror att du är en nyfiken relationsbyggare med en teknisk utbildningsbakgrund som trivs i mötet med olika kundgrupper. Ett krav är att du kan kommunicera på svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Erbjudande

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag som investerar i sin personal genom bland annat interna utbildningar, kurser och friskvårdsbidrag. Kiilto har en platt organisation som präglas av entreprenörsanda med högt i tak och en stor dos av arbetsglädje. Vi är ett företag i förändring och ser gärna att du påverkar via egna idéer. Du får arbeta med ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment som ligger i framkant gällande miljö och hållbarhet.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidare

Arbetstid och lön

Dagtid. Lön enligt överenskommelse.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Kiilto med OnePartnerGroup, dina ansökningshandlingar i form av cv och personligt skickar du in via onepartnergroup.se. Observera att urvalet sker löpande senaste ansökningsdag är 2020-11-16. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kan du kontakta Malin Vedman, 0660–689 602.

Välkommen med din ansökan!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Dela denna sida