Kiilto’s uppdaterade monteringslim och tätningsmassor hjälper dig att välja rätt produkt

Tack vare uppdatering av våra monteringslim och tätningsmassor, kan vi nu erbjuda ett bredare, proffsigare urval än tidigare.

Utvecklingen har fokuserat på utökning av appliceringsområden och ett mer omfattande färgval. Den här utvecklingen ligger mer i linje med industrins efterfrågan och på de mer omfattande utmaningarna som våra kunder står inför. Vi har t.ex. utökat färgerna på Kiilto Masa så att de nu är lättare att matcha en tätning, både inom- och utomhus med rätt färg.

Synergi och tydlighet i affärsområdena

Effektivitet i att lösa utmaningar på olika platser har eftersökts av både bygg- och industri. Uppdateringen resulteras ni i ett brett, enhetligt sortiment som möjliggör tillgång till alla produkter som är lämpliga från en och samma leverantör.

Omfattande information visas enkelt

Förutom egenskaperna och omfattningen av uppdateringen har vi även gjort en uppfräschning av layouten och harmoniserat produktnamnen till Kiilto. Information och tydlighet i piktogram på patronerna samt att QR-koder är tillagda på patronerna så att mer information enkelt och elektroniskt kan fås när som helst.
Det nya utseendet på produkterna gör att de tydligt är lätt att skilja produkterna åt och lättare att se och identifiera appliceringsområdena.

Vi vill hjälpa våra kunder att lyckas i alla steg från att välja den mest lämpliga produkten för rätt användning och bästa slutresultat.

Samtliga nya produkter får nya artikelnummer och EAN-koder.
För mer information om produkterna:

Kiilto Masa (ersätter Kiiltoflex K som utgår)
Kiilto Premium
Kiilto Clear
Kiilto Acryl
Kiilto XPU
Kiilto R Marine
Kiilto N10


Dela denna sida