Checklist

  • You can add products to your checklist.

By emailing the checklist to yourself, you will receive the Product Brochure and Safety Data Sheet to your inbox in PDF format.

SkickaSkriv ut

Lösningar för byggbranschen och industrin

Kiilto Oy, som grundades 1919, är ett finskt familjeföretag som tillverkar produkter inom kemiindustrin för byggbranschen och industrin. I vår verksamhet ingår utveckling, tillverkning och marknadsföring av lim och produkter med nära koppling till lim – heltäckande expertis på infästning. Vi ingår i Kiilto Family-koncernen.

Kunderna visar vägen

Vi utvecklar hela tiden nya produkter och utvecklar de gamla utifrån våra kunders önskemål. Utöver att tillhandahålla limlösningar erbjuder vi hjälp vid arbetsmoment i samband med primning, tätskikt, tätning, ytbehandling, skydd och underhåll av ytor.

Vi utvecklar alla våra produkter i vår egna fabrik och i nära samarbete med våra kunder. Vi finns alltid nära dig och är alltid lättillgängliga. Vi känner till varje kunds behov, material och arbetsförhållanden och tar mycket stor hänsyn till miljö-, säkerhets- och kvalitetskraven. Vi forskar och utvecklar produkter tillsammans, tills den motsvarar kundens förväntningar. Vi erbjuder kompatibla produkter och system för alla tillämpningar, vilket gör det lättare att välja och underlättar även själva arbetet.

Bara fantasin sätter gränser

Vår omgivning ändras i allt högre tempo. Våra kunders material och tillverkningsteknologier utvecklas ständigt, lagstiftningen stramas åt och digitaliseringen fortsätter. Behovet av lösningar är konstant. Dessa faktorer ger upphov till en aldrig sinande kravlista för lim och limkemi. Därför följer vi alltid den senaste utvecklingen i området. Vi medverkar i många olika expertgrupper i Finland och utomlands. Med nya innovativa produkter, lösningar och tjänster kan vi tillgodose våra kunders och miljöns föränderliga behov.

Tillverkad i Finland, ansvarsfullt och professionellt

Kiiltos produktion har tilldelats Nyckelflaggan, som anger att våra produkter tillverkas av oss själva i våra fabriker i Lempäälä, Finland. Vi är noga med att göra ansvarstagande, ekologiska och trygga val genom varje produkts hela livscykel. Detta resulterar i helhetslösningar som är tekniskt samt kvalitets- och miljömässigt hållbara. Kunderna kan lita på våra pålitliga leveranser, produkternas höga kvalitet och vår utmärkta service.

Vi är både finska och internationella

I Finland finns våra produktionsanläggningar och vårt huvudkontor i Lempäälä, medans försäljningskontoren och lagren ligger i Vanda, Kuopio och Uleåborg. Förutom i Finland har vi verksamhet i Ryssland och OSS samt i Baltikum, Skandinavien och Polen. På de internationella marknaderna tillhandahåller vi lokala tjänster via våra dotterbolag. Tillsammans bildar vi ett nätverk som kan använda vårt breda internationella kunnande till våra kunders fördel. För att veta mer om våra internationella dotterbolag, klicka på knappen ’International sites’ längst upp på sidan.

Produkttillverkningen är ett precisionsarbete

Se filmer om tillverkningen av tätskiktslösningar och limprodukter. Mer information om detta finns i vår kundtidning Kontakti 2015.


OMSÄTTNING

Finland och internationella dotterbolag

85,9 miljoner euro


PERSONAL

Finland och internationella dotterbolag

437


20 %

av personalen i Finland arbetar inom produktutveckling


LEVERANSSÄKERHET I FINLAND

99%


Våra fabriker i Lempäälä fraktar

320

TON PRODUKTER VARJE DAG TILL HELA VÄRLDEN.


VI UTBILDAR

4000

kunder och återförsäljare per år.


Dela denna sida

KONTAKTA OSS!

KIILTOS EXPERTER
STÅR TILL DIN TJÄNST

Vårt omfattande försäljningsnätverk besvarar
dina specifika frågor.

BYGGNATIONINDUSTRIDOTTERBOLAG UTOMLANDS

Bonsky