Checklist

  • You can add products to your checklist.

By emailing the checklist to yourself, you will receive the Product Brochure and Safety Data Sheet to your inbox in PDF format.

SkickaSkriv ut

Miljö och säkerhet

Att ta ansvar för säkerhet och miljö är en oskiljaktig del av Kiiltos dagliga verksamhet och de riktlinjer, den organisationskultur och de strategier som styr den dagliga verksamheten.

Våra produkter är ett resultat av noggrann livscykelplanering.

Ansvar för säkerhet och miljö är en avgörande del av vår produktutveckling och livscykelplanering, hela vägen från råvaror och val av förpackningsmaterial till produktionen, distributionen, användning och kassering av förpackningar och produktrester. Produktutvecklingen spelar en betydande roll i en ansvarstagande produktkedja och vi satsar mycket på den.

Miljöansvar

Vår produktutveckling tar hänsyn till de senaste framstegen inom säkerhet och miljötänk av den enkla anledningen att våra produkter är det främsta sättet med vilket vi kan påverka den framtida utvecklingen av miljöfrågor. Vi medverkar aktivt i miljöorganisationer inom kemindustrin och deltar i viktiga projekt.

Ansvar för kundens hälsa och säkerhet

Vår produktutveckling strävar alltid efter att välja råvaror som är så snälla mot användaren och miljön som möjligt. Vi följer noga ändringar av lagstiftningen gällande kemikalier och försöker ligga steget före.

Ofta kommer begäran om att utveckla tryggare produkter direkt från kunderna. Läs Parmarine Oy:s berättelse om hur deras arbete blev tryggare än tidigare tack vare ett nytt lim som företaget utvecklade i samarbete med oss.
Kiiltos lim eliminerade kemikalieriskerKiiltos lim eliminerade kemikalierisker
Dela denna sida

KONTAKTA OSS!

KIILTOS EXPERTER
STÅR TILL DIN TJÄNST

Vårt omfattande försäljningsnätverk besvarar
dina specifika frågor.

BYGGNATIONINDUSTRIDOTTERBOLAG UTOMLANDS

Bonsky