Checklist

  • You can add products to your checklist.

By emailing the checklist to yourself, you will receive the Product Brochure and Safety Data Sheet to your inbox in PDF format.

SkickaSkriv ut

Tillsammans mot framgångar

I vår verksamhet strävar vi efter långvariga partnerskap. Vi vill arbeta tillsammans med våra kunder för att skapa nya lösningar, starkare expertis och framgångsrik företagsverksamhet inom byggbranschen, renovering och industriella tillämpningar för lim. Vårt gemensamma mål är att uppnå ett högklassigt slutresultat som står sig i tiden och som är producerat på ett ansvarsfullt sätt. Att lyssna, växelverka och dela med sig av kunskaperna med kunderna tjänar vårt gemensamma syfte. Vårt löfte om partnerskap hör till den expertis som våra kunder kan förlita sig på.

Limmen måste även vara lämpliga för installationer utomhus och i olika väderförhållanden. Produktutvecklingen framskrider snabbare när man kan träffas, undersöka, prova tillsammans och prata igenom saker. Kiilto är en av de starka länkarna som gör det möjligt för oss att lyckas utomlands.

– Timo Salmenautio, verkställande direktör för Saltex Oy i Kontakti 2015
När Puustelli Group Oy bestämde sig för att bygga sina kök mer ekologiskt än någonsin tidigare, behövde företaget en miljövänlig produkt för konstruktionslimningarna. Kiilto hjälpte till med utvecklingen.
– Kontakti 2014
Vi arbetar tillsammans för ett långsiktigt partnerskap och därför är tillförlitlighet en nyckel. Jag tror att vi får en partner som kommer att hjälpa oss med marknadsföring och utbildning av organisationen, med hänsyn till produktserien, och som flexibelt kan ta tag i eventuella problem.
– Ilkka Kurkela, teknisk chef för Design-Talo i Kontakti 2014

Vi är alltid tillgängliga!

Vårt riksomfattande nätverk av kontaktpersoner säkerställer att våra kunder utan dröjsmål får tag på de experter som bäst lämpar sig för deras behov. Våra regionchefer är specialiserade på olika områden inom byggbranschen och industrin och vi är aktivt i kontakt med kunder i deras områden. Du hittar kontaktpersonen för din region här.

Vi får alltid tag på en representant för Kiilto. Arbetet avbryts inte för att produktleverantören är otillgänglig när man behöver råd eller ett besök på plats.
– Kai Seppänen, arbetsledare vid Kumoni i Kontakti 2016

Inga kompromisser i fråga om pålitliga leveranser!

När kunden skickar en beställning till vår orderavdelning, får de ett leveransdatumet. Vårt lager följer den avtalade försändelsetiden i realtid. Leveranserna måste tidsplaneras exakt för att arbetet ska flyta på smidigt på byggarbetsplatserna och i den industriella produktionen. Tack vare den lokala produktionen garanterar vi 99 procents säkerhet för leveranserna i hemlandet. Om produkterna beställs före klockan tolv skickas de till kunden senast under samma eftermiddag. Våra anläggningar i Lempäälä fraktar kring 270 ton produkter varje dag till hela världen.

Kundens expertis är en ömsesidig fördel

Vi lyssnar på kundernas feedback och utvecklar våra utbildningsprogram inom bygg, renovering och industriella tillämpningar för att säkerställa att våra produkter används på rätt sätt. På våra kurser deltar årligen nästan 4 000 kunder som kommer till oss för att uppdatera sina kunskaper och färdigheter inom våra produkter och användningen av dem. Vi tillhandahåller utbildning både ansikte mot ansikte och bekvämt över internet på vår utbildningswebb eKiilto. Utöver detta bistår vårt kostnadsfria tekniska support och produktstöd professionella användare och hushåll i frågor kring våra produkter och arbetsmetoder.

Låt oss lyssna på varandra!

Det viktigaste syftet med vår verksamhet är att serva våra kunder. I år och nästa år kommer varje anställd vid Kiilto att lära sig om verksamheten hos en av våra kunder, om miljön där våra produkter används och om de förväntningar som kunden har på oss. Vi kommer även att utföra små enkäter om olika kundtjänstsituationer och ge kunderna möjlighet att dela med sig av sina tankar med oss.

Vi berättar mer om Kiiltos partnerskapsfilosofi i kundtidningen Kontakti.Dela denna sida

KONTAKTA OSS!

KIILTOS EXPERTER
STÅR TILL DIN TJÄNST

Vårt omfattande försäljningsnätverk besvarar
dina specifika frågor.

BYGGNATIONINDUSTRIDOTTERBOLAG UTOMLANDS

Bonsky