Man disinfecting hands

SafePoint+ för god handhygien

Det är var och ens ansvar att ta hålla en god handhygien. Det är det enklaste sättet för alla att minska smittspridning. En enda person som försummar god handhygien kan snabbt sprida virus till flera människor i sin omgivning, vilket äventyrar andras säkerhet.

Hur skulle världen se ut utan god handhygien?

Hygien och renlighet är hörnstenarna i vårt samhälle. Innan 2020 insåg vi nog inte ens hur mycket vår hygien betyder för vår säkerhet och vårt välbefinnande. Vår handhygienlösning är en av nyckelfaktorerna till att få smittspridningen i balans och återfå friheten att röra sig fritt och resa i framtiden.

Ytor som många berör kan vara en källa till smittspridning

DAX SafePoint+ är en automatisk dispenser för att säkerställa god handhygien i allmänna utrymmen. Sensorn inuti dispensern känner av när händerna placeras under den och fördelar en lämplig mängd handdesinfektion.

Handdesinfektionen förvaras i en 4 liters behållare inuti dispensern. Den stora behållaren gör att påfyllning av desinfektion inte behöver ske så ofta, vilket gör användningen mer pålitlig. Både handdesinfektion och avfallsvätska förvaras i ett låst skåp i dispensern, vilket förhindrar stöld eller missbruk.

Med sin rejäla konstruktion och öppningar från två håll, är DAX SafePoint+ idealisk att ha i entréer, väntrum, restauranger, skolmatsalar, affärer m.m. för att säkerställa en god handhygien bland alla besökare.

Dispensern används tillsammans med DAX Clinical Handdesinfektion som är framtagen i samarbete med svensk sjukvård och är dokumenterat effektiv mot Corona-viruset, men även mot bakterier, jästsvamp och många andra virus som influensa- och förkylningsvirus samt vinterkräksjuka. Den innehåller fuktgivande och vårdande ingredienser, verkar snabbt och klibbar inte efter avdunstning. Produkten är testad enligt EN1500, EN13727, EN13624, EN14476 och EN 14348.

Några kundupplevelser

Just nu vill ingen stå i kö och vänta på att ta desinfektionsmedel från en flaska. SafePoint+ ger ett bra och lugnande första intryck. Det ger en känsla av komfort och säkerhet. Jag tror att detta verkligen kan göra skillnad, särskilt inom den privata sektorn.

Peter Hald, Abena Re-Seller GmbH

Det är lätt att lita på produkten och Kiiltos varumärke har en stark inverkan på den positiva bilden. Renhetskänslan från Safepoint+ -dispensern har varit viktig för oss! Handhygien upprätthålls med en dispenser som är väldigt enkel att använda.

Kirsi Oldén, Tamrex Oy

SafePoint+

En effektiv, ekonomisk och lättanvänd automatisk dispenser för att säkerställa god handhygien i allmänna utrymmen.

  • Handdesinfektionsmedlet fördelas från båda sidor av enheten, vilket är perfekt för offentliga miljöver.
  • Sensorn känner av rörelser och temperatur och fördelar lämplig mängd desinfektion.
  • Teknik lämplig för krävande och kontinuerlig användning
  • Doseringsjusterbar
  • 2 års tillverkargaranti