Lokalvård

Lokalvård

Renlighet består av professionalism, rätt ämnen, maskiner och verktyg. Kiillo har decennier av erfarenhet inom städbranschen och som experter vet vi hur man kan erbjuda proffs de bästa städlösningarna.

Enkelhet, effektivitet och säkerhet är våra ledstjärnor. Vi erbjuder en heltäckande lösning för professionell rengöring och lösningar för hygienisk textiltvätt för att få bästa resultat. Vårt produktsortiment innehåller ett brett utbud av miljövänliga produkter, inklusive produkter med svanenmärkning.


Vi strävar efter miljöledarskap inom vårt område och utvecklar våra lösningar mot en cirkulär ekonomi tillsammans med våra partners. Flera av Kiillos professionella städprodukter har fått det nordiska miljömärket, vilket indikerar att produkten inte bara är högkvalitativ och effektiv utan också mindre belastande för miljön. Vår produktserie Natura är tillverkade av biologiskt nedbrytbara och förnybara material.


Renlighet och säkerhet är en viktig förutsättning för ett målmedvetet och professionellt arbete. Rena lokaler är säkra och användarvänliga och de har också en positiv effekt på användarnas välbefinnande. Vi vill utveckla våra lösningar mot en cirkulär ekonomi tillsammans med våra partners.