Professionell rengöring

Renlighet består av professionell kompetens, rengöringsprodukter, maskiner och övrig utrustning. Som expert inom området rengöring erbjuder Kiilto de bästa lösningarna för proffs.

En ren miljö och rena ytor är alltid ett tecken på beslutsamt och professionellt arbete. Rena utrymmen är säkra och användarvänliga och påverkar användarnas välbefinnande.

Kiilto erbjuder heltäckande lösningar inom professionell rengöring och textiltvätt. Utgångspunkten för alla våra produkter och tjänster är enkelhet, effektivitet och säkerhet. I vårt produktsortiment hittar du ett stort utbud av produkter som är miljövänliga. Många produkter för professionell rengöring har fått Svanen-märkning som säger att produkten är av hög kvalitet, effektiv och att den också belastar miljön mindre. Dessutom är många av våra produkter märkta med allergimärkning. Kiilto har utvecklat Natura-serien som växer hela tiden och är tillverkad av biologiskt nedbrytbara och förnybara råvaror. Vi siktar på miljöledarskap tillsammans med våra kunder och vi vill utveckla våra lösningar mot en cirkulär ekonomi i samarbete med våra partners.

Tjänser inom Professionell rengöring