Bygg

Tillsammans skapar vi nytt

Vi på Kiilto strävar efter ett gemensamt mål; att ge byggindustrin förutsättningar att förädla och bygga nytt. Med våra produkter och tjänster vill vi, tillsammans med våra partners, bidra till att skapa livsutrymmen som står emot tidens tand.

För en byggare som förädlar eller bygger nytt är det viktigt att ha produkter som är enkla att använda och som håller var de lovar. Vår uppgift är att underlätta och stötta detta arbete genom att erbjuda heltäckande program av produkter och kringtjänster. Från grund till yta. Samtliga produkter i våra program är kompatibla sinsemellan för att ge våra partners full trygghet och förenkla deras verksamhet.

Vårt produktutvecklingsarbete utgår från våra kunders specifika behov kring användbarhet och kvalitet. Och kanske viktigast av allt – vi håller vad vi lovar.

Vi skapar genom att utveckla och uppfinna

Kiilto tar en aktiv roll inom kemiindustrin och stödjer program för hållbar utveckling. Genom vår verksamhet, våra produkter och vår organisation tar vi ansvar för utvecklingen av ett hållbart sammhälle. Vi gör ansvarsfulla val med hänsyn till hälsa, välbefinnande och miljön genom hela produktlivscykeln; från produktutveckling och inköp av råvaror till återvinning.

Våra produkter tillverkas vid toppmoderna produktionsanläggningar i Finland och Sverige och är framtagna för att användas i nordiskt klimat. Tack vare egen produktionsutveckling och tillverkning kan vi erbjuda varor och tjänster anpassade efter våra kunders specifika behov och kan snabbt anpassa oss efter förändrade marknadskrav och önskemål.