Om oss /

Vi letar ständigt efter nya skickliga, motiverade och målmedvetna Kiiltonians

Vi är stolta Kiiltonians, och hos Kiilto är vårt uppdrag tydligt:
Vi arbetar hårt för att driva innovation och hållbarhet framåt.

Så, om du delar vår passion, om du har visionen och drivet att göra skillnad, då är det dags att bli en del av oss. Tillsammans kan vi skapa en ännu bättre och mer hållbar framtid.

Vi tror på kraften i vårt team. Våra medarbetare utgör den starka grunden för alla våra framgångar. De inspirerar oss dagligen med sin kompetens, dedikation och mångfald. Att vara en del av Kiilto är att vara en del av en gemenskap som inte bara delar samma mål, utan också främjar individuell tillväxt och välbefinnande.


Hitta din nya utmaning


Hållbarhet

På Kiilto är hållbarhet mer än bara ett ord – det är en fundamental del av vår identitet och verksamhet. Vi tror på att skapa en bättre morgondag genom att ta ansvar för våra handlingar och produktinnovationer. Med vårt tydliga åtagande för hållbarhet arbetar vi ständigt med att minska vår påverkan på miljön och samhället.

Som en medlem av Kiilto-familjen kommer du att ha möjligheten att vara en del av denna viktiga resa. Vi uppmuntrar våra medarbetare att delta i våra hållbarhetsinitiativ och att forma vår framtid i en positiv riktning. Tillsammans kan vi skapa en värld som är renare, grönare och mer hållbar för kommande generationer.


Vad innebär det att bli en Kiiltonian?

Att bli en Kiiltonian innebär att vara en del av vår stolta gemenskap, där vi alltid arbetar som ett team. På Kiilto får du kompetenta, nyfikna och omtänksamma kollegor i en motiverande, inkluderande och rolig miljö där vi vinner tillsammans. Kiiltonians är passionerade lagspelare med en kan-göra-attityd och en stark vilja att växa och utvecklas tillsammans. Vi rekryterar talanger som delar vår ambition och strävar efter att skapa en positiv påverkan i vår bransch. Vill du hänga på och vara en del av vårt engagerade team som strävar efter att göra världen till en bättre plats genom innovativa lösningar och ett starkt samarbete? Välkommen till Kiilto-teamet, där du kan forma din framtid och inspirera andra att göra detsamma.

Läs mer om dina framtida kollegor här:

Meet the Kiiltonians: Annika Ekström / Marketing Manager, Professionell hygien

Läs mer

Meet the Kiiltonians: Peter Forsberg / Örnsköldsvik, Sverige

30.12.2022
Läs mer

Meet the Kiiltonians: Emma Lindahl / HR Manager, Kiilto Family AB

Läs mer

Meet the Kiiltonians: Robin Ambré/ Managing Director, Professionell hygien

Läs mer

4 skäl till att bli en Kiiltonian

DU KAN GÖRA SKILLNAD

Och det bör du också. Du och jag bygger tillsammans en kultur där vi gör rätt. Bli inte passiv om du hamnar i en obehaglig eller svår situation – agera!

STARTUP-ANDA
SEDAN 1919

Vi är modiga och utforskar, experimenterar och utvecklar nya saker. Vi lär oss av våra misstag och döljer aldrig ett misslyckande.

CUSTOMER IS
KING

Vårt engagemang för att sätta kunden i centrum är grunden för allt vi gör. Vi strävar alltid efter att förstå deras behov och leverera över deras förväntningar.

MILJÖ-
LEDARSKAP

Vi strävar efter att förbättra vår verksamhet ur ett miljöperspektiv. Mer hållbara val görs varje dag. Var medveten och ha ambitionen att söka och välja det alternativ som är bäst för miljön.