Om oss /

Kiilto Ventures syftar till att bygga en ljusare framtid

Hitta, utveckla och skapa nya innovationer inom Kiiltos kärnverksamhet genom att samarbeta med startups.

På Kiilto strävar vi efter en värld som är hållbar, säker och ren. Under de senaste 100 åren har entreprenörsandan präglat vårt sätt att arbeta – vi har stött på olika situationer som har krävt skickligheten och viljan att förändras, anpassa och utvecklas. På väg mot framtiden och vår vision för 2080, är ​​vi ännu mer engagerade i att ansträngninga oss för förnyelse och innovation. Med Kiilto Ventures-konceptet vill vi skapa en ännu bättre morgondag tillsammans.

Kiilto Ventures mål är att hitta, utveckla och skapa nya innovationer inom Kiiltos kärnverksamhets område genom att samarbeta och samskapa innovationer med nystartade företag. Vi är särskilt intresserade av att uppveckla hållbara lösningar som förbättrar eller ersätter nuvarande metoder som hjälper oss att bygga en bättre framtid för oss alla.

Vi söker efter ambitiösa startups att samarbeta med där vi kan bidra med vår erfarenhet, vårt nätverk och vårt kunnande.

Har du en innovation relaterad till professionell hygien, industriell limning och flamskydd eller byggverksamhet som skulle erbjuda en ny metod för att lösa befintliga utmaningar? Kontakta oss gärna!

För mer information, kontakta oss på adressen nedan:

Ville Solja
Chief Business Development Officer
ville.solja@kiilto.com
+358 50 329 5211