Tjänster /

Tjänster inom bygg

Kiiltos tjänster för dig som är jobbar inom bygg

Vi anpassar våra tjänster och utbildningar för att möta just dina behov. Kiilto är en pålitlig partner i byggprocessen och erbjuder många lösningar för en rad olika tillämpningar och problem.


Tjänster för proffs

Utbildning / Kiilto Professional Academy

Håll dig uppdaterad med den senaste informationen från våra experter.

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina tjänster och företag genom att erbjuda utbildningar som hjälper dig som arbetar med våra produkter. Utbildningarna är anpassade efter just dina behov och finns tillgängliga både fysiskt och digitalt.

Teknisk support för dig som jobbar inom bygg

Oavsett om det gäller att välja rätt produkt, arbetsmetod eller andra aspekter, är vi här för dig.

Vi erbjuder support under hela byggprojektet. Våra tekniska specialister kan hjälpa dig med arbetsförhållanden, arbetsmetoder och förklara våra produkters egenskaper.

Dokumentation

Dokumentation för ditt byggprojekt finns alltid tillgänglig på ett ställe.

Alla dokument för design, konstruktion, produktval och användning är samlade på en plats. Utforska våra lösningar och jämför gärna våra produkter. Använd våra dokument som bilagor i dina planer eller dokumentation. Vår dokumentation hjälper dig under hela byggprojektets livscykel.

Tjänster på byggplatsen

Tjänster för golvavjämning

Full kontroll från fabrik till byggplats.

Vårt erbjudande omfattar allt från specifikation av olika golvlösningar och tillverkning av golvavjämningsmassa i egen fabrik, till leverans och pumpning vid byggplatsen. Detta säkerställer att du får rätt mängd av rätt material, på rätt plats. 

Planering för rätt nivå

Tjänster inom golvavjämning för effektiva och pålitliga resultat. 

Noggrant utformad kompatibilitet mellan olika delar av byggnaden och fasta höjdpunkter minskar risken för oförutsedda situationer, som kan leda till sämre resultat, högre kostnader och förseningar.

Hållfasthetstest

Verifiera underlagets hållfasthet och säkra att den klarar rätt belastning.

Våra tjänster ger dig verifierad information om underlagets styrka i förhållande till belastningar från avjämningsmaterial, beläggningar och driftspåfrestningar. Testtjänsten fungerar utmärkt som kvalitetskontroll.

Vägledning på plats

Rätt arbetsmetoder för ett högkvalitativt slutresultat .

Använd vår expertis för att säkerställa rätt användning av våra produkter. Vi kommer gärna ut till byggplatsen för att ge vägledning, när det behövs för att säkerställa bra resultat.


Vill du veta mer om våra tjänster?