Hygienlösningar för professionella användare

Om du letar efter högklassiga lösningar för professionell hygien, har du hittat rätt. När du väljer produkter från oss på Kiilto får du inte bara kvalitetsprodukter utan även de bästa branschproffsen för att stötta ditt företag. Samarbetet med oss är enkelt, säkert och ansvarsfullt och vi tar alltid hänsyn till miljöperspektivet. Utbildning på hög nivå och teknisk kundservice säkerställer funktionaliteten hos våra lösningar. Vårt produktutvecklingsteam reagerar snabbt på nya utmaningar och innovativa lösningar säkerställer också den bästa kundupplevelsen. Kiilto – valet för proffs som söker proffs.

Desinfektion

Desinfektion är en av våra fokusområden där vi vänder oss till hälso- och sjukvård, tandvård samt större återförsäljare. Vårt eget varumärke DAX är välkänt inom hälso- och sjukvården sedan mer än 40 år tillbaka, men vi marknadsför även koncernens andra starka varumärken inom desinfektion, Antibac och Plum.

Restaurang och storkök

Företag som arbetar med livsmedel måste säkerställa professionell hantering av livsmedlen för en god matkvalitet. Rengöring är en viktig del av livsmedelshygienen. Vi hjälper dig att hantera rengöringen på ett enkelt sätt från början till slut. Vårt erbjudande gäller inte bara produkter, vi stöttar också våra kunder med tjänster, digitala verktyg och vårt kunnande. Vi erbjuder bland annat Svanenmärkta produkter och produkter från Kiilto Natura-sortimentet som är tillverkade av växtbaserade råvaror.

Livsmedelsindustri

Inom livsmedelsindustrin måste våra kunder vara 100% säkra på sin hygien och säkerhet. Vi erbjuder integrerade lösningar för industriell processtvätt och rengöring inom flera olika branscher. Vi strävar efter långsiktiga relationer och bästa samarbete med våra kunder. Miljöaspekter är kärnan i vår verksamhet, vilket gör att vi också kan hjälpa våra kunder att nå sina miljömål genom att tillhandahålla lösningar tillverkade av miljövänligt material och förpackade i återvinningsbara förpackningar.

Hälso- & sjukvård

Inom hälso- och sjukvården är hygien mycket viktigt. Rena och hela händer är en förutsättning, men även rena instrument och ytor är en integrerad del av en säker hälsovård. Vi förser sjukvård och företag med högkvalitativa, innovativa och hållbara lösningar inom desinfektion, hudvård och rengöring, för att rädda liv och öka välbefinnandet. Vi märker våra produkter med allergimärkning där det är möjligt och strävar alltid efter miljövänliga lösningar.

Professionell rengöring

Rena utrymmen är säkra och användarvänliga och ett tecken på beslutsamt och professionellt arbete. Bra hygien och rena utrymmen bygger på rätt val av rengöringsmedel, rengöringsmaskiner och annan utrustning. Som ledande inom lokalvård erbjuder vi våra kunder omfattande lösningar med produkter, service och expertis. För miljövänlig rengöring erbjuder vi dig vår egen Natura-serie, tillverkad av biologiskt nedbrytbara och förnybara råvaror.