Industrilim och flamskydd

Kiilto har tillhandahållit högkvalitativa lösningar inom den kemiska industrin i över 100 år. Kontinuerlig förnyelse och utveckling har gjort oss till specialist på lim och flamskyddsmedel.

Vi satsar starkt på produktutveckling och forskning – vårt mål är att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet och lyckas genom ständiga förbättringar. Genom att samarbeta med oss kan du se till att ditt företag håller sig i framkant inom limlösningar och brandskydd.


Industrilim

Wood Industry Adhesives Kiilto

Trä- och snickeriindustri

Kiilto erbjuder hållbara och högkvalitativa limlösningar för träindustrin, baserade på över 100 års erfarenhet i extremt utmanande nordiska förhållanden.

Structural Adhesives Industry Kiilto

Byggelement industri

Våra lim säkerställer genomförandet av de mest krävande tekniska och produktionseffektiva lösningarna. Obligationerna är hållbara mellan olika material och i förändrade förhållanden – i oljor och kemikalier, och vid höga och låga temperaturer vid behov.

paper packaging industry adhesives kiilto

Papper- och förpackningsindustri

Att välja ett tillförlitligt lim kan säkerställa processkontinuitet. Olika material som ska limmas som plast och metall filmer, liksom hur slutprodukten används, gör valet av lim ännu viktigare.

other industrial adhesives kiilto

Övriga industrier

Våra produkter spelar en viktig roll för att säkerställa hög kvalitet och effektiv tillverkning i många industriella processer.


Flamskydd

wood flame retardants kiilto fireproof

Trä

Trä har hållit sin mark som ett mångsidigt byggmaterial som är lämpligt för en rad ändamål. Trä kan göras mer konkurrenskraftigt och attraktivt i ett antal segment genom att förbättra dess flamskydd.

Läs mer >

paper cardboard flame retardants kiilto fireproof

Papper och kartong

Obehandlat papper och kartong är mycket brandfarliga material. Detta gör deras användning problematisk i många tillämpningar. Brandegenskaperna hos papper eller kartong kan förbättras markant genom behandling med flamskyddsmedel.

Läs mer >

filter media flame retardants kiilto fireproof

Filtermedia och specialprodukter

Med Kiilto Fireproof N-serien kan du uppgradera dina filtermedia för att uppfylla nya standarder. Kiilto Fireproof N-serien passar även för andra krävande tillämpningar, inklusive isoleringsmaterial.

Läs mer >