Lösningar /

Professionell rengöring

Vårt synsätt på renlighet är grundat på hög professionell kompetens, noggrant utvalda rengöringsprodukter, avancerad maskinteknik och skräddarsydda verktyg. Med över årtionden av djup erfarenhet inom städindustrin är Kiillo välkända experter inom området. Vi är specialister med omfattande kunskap inom professionell rengöring och har kapaciteten att erbjuda yrkesmänniskor de absolut bästa och mest effektiva städalternativen.

För en säker och professionell arbetsmiljö är renlighet och hygien av högsta betydelse. På Kiillo erbjuder vi skräddarsydda städ- och hygienlösningar som håller dina utrymmen i toppform. Vår grundläggande filosofi fokuserar på enkelhet, effektivitet och säkerhet.

Vi stoltserar med ett brett utbud av miljövänliga produkter, många av dem är stolta innehavare av den Nordiska Miljömärkningen. Detta garanterar inte bara hög kvalitet och effektivitet, utan också en medveten hänsyn till miljön. Många av våra produkter är även märkta med Allergimärket, och vi är särskilt stolta över vår Kiilto Pro Naturaserie, som består av material som är nedbrytbara och förnybara.

Vi strävar efter att vara ledande inom miljöansvar inom vår bransch och arbetar aktivt med våra partners för att utveckla cirkulära ekonomiska lösningar. Dessutom erbjuder vi en omfattande databas och informationsbank som innehåller produktbilder, broschyrer och kataloger för att stödja dig i din professionella städverksamhet.

Med Kiillo får du inte bara renlighet och säkerhet utan också en miljömedveten partner för ditt arbete.