Vårt företagsansvar

“When responsibility is genuinely integral to what you do, you don't have to highlight it. You can see and feel it in all company activities and interaction, and follow its general development. It is an abundance of intangible issues, a whole made up of tiny parts." Erkki Solja, CEO, Kiilto Family Oy

Vårt löfte till miljön

Vi har ett starkt miljöfokus som också är en del av vår företagskultur och leder oss i vårt sätt att tänka och verka på alla företagsnivåer. Vi drivs av miljöledarskap.

Socialt ansvar

Kiilto har en säker och inspirerande arbetsmiljö med möjlighet till kontinuerlig personlig utveckling. Vi ser motiverad personal som grunden till ekonomisk framgång, vilket resulterar i ett mervärde för oss alla.

Ekonomiskt ansvar

Kiilto befinner sig i en period av tillväxt och förnyelse. Vi satsar stort på att utveckla vår expertis och ledning i vår experimentella kultur. Att involvera vår personal i innovation har skapat nya perspektiv på vår verksamhet de kommande åren.

Låt oss göra en bättre framtid tillsammans

Tillsammans kan vi göra mer och hitta bättre lösningar för en mer hållbar morgondag. Det är därför vi är angelägna om att arbeta nära universitet, forskningsinstitutioner och andra företag. Samarbete gör det möjligt för oss alla att kombinera de senaste innovationerna, år av erfarenhet och kunskap och den högsta kompetensen inom olika områden.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap och bästa praxis om hur man bygger en mer hållbar industri. Om du behöver en föreläsare eller en paneldeltagare till ditt evenemang har vi flera experter som kan ge toppmoderna insikter och inspirerande exempel i ämnet.

Raija Polvinen
RDI Director
raija.polvinen@kiilto.com
Eeva Solja
Brand and Communications Director
eeva.solja@kiilto.com
Oili Kallatsa
RDI Director, Professional Hygiene
oili.kallatsa@kiilto.com