Lösningar / Industrilim /

Fönster- och dörrtillverkning

Inom fönster- och dörrindustrin måste limmet som används vid tillverkning vara av sådan kvalitet att det bidrar till att garantera produktens livslängd i decennier.

Fönster och dörrar måste klara årets alla väderförhållanden. Kiilto har utvecklat lim som klarar det krävande nordiska klimatet.

Ständiga förbättringar i produktionen ser till att du har en konkurrensfördel. Redan vid ett par sekunders sänkning av produktionstid kan du öka din produktion väsentligt. Vi finns med som partner och ser till att du alltid har det bästa limmet för din produktion.

Självklart är Kiiltos lim M1-certifierade, vilket gör att du alltid kan garantera att de strängaste certifieringarna för inomhusluft uppfylls.

Exempel på våra lösningar för industrilim

Lim för fingerskarvning

För att få hög kvalitet på fingerskarvning krävs noggrann applicering vilket säkerställer god hållfasthet. Vårt D4-sortiment av lim inkluderar skräddarsydda lösningar för alla limapplikationer.

Lim för laminering

Lim som används vid laminering behöver uppfylla kraven för varje enskild process. Den största fördelen med högfrekvenspressar är korta presstiden. Våra D4-limmer som är anpassade för högfrekvenspressar är idealiska för detta ändamål. Kiiltos D4-limmer är bland de stabilaste i branschen.

Lim för ytterdörrar

Vid montering av dörrar är limningsprocessen avgörande för kvaliteten på ytterdörren. Genom att ta hänsyn till dörrens struktur och material kan vi tillhandahålla ett skräddarsytt lim för högkvalitativ och effektiv tillverkning av ytterdörrar.

Från våra kunder

Dörrar som leder till ett djupare samarbete

Läs mer

Våra varumärken

Produkter

Vad kan vi uppnå tillsammans?

Välkommen till Kiiltos värld

Nyheter