Tjänster /

Tjänster för professionell hygien

Kiilto-tjänster för hygienproffs

Vi är stolta över att skapa skräddarsydda lösningar för att perfekt matcha dina behov. Som din pålitliga partner för att upprätthålla hygienstandarder erbjuder vi tjänster som är skräddarsydda för att möta just dina krav och säkerställa enastående resultat.

Kunskapsbank

För att få en djupare förståelse av hygienproblematiken erbjuder vi omfattande innehåll på vår webbplats. Här kan du fördjupa dig i olika ämnen, från grundläggande hygienpraxis till mer avancerade koncept. Vår FAQ-sektion innehåller matnyttig information som besvarar de vanligaste frågorna från våra kunder.

Utbildning

I vår strävan efter oklanderliga hygienstandarder är kunskap och expertis avgörande. Med vår breda kompetens och erfarenhet är vi rustade för att leverera kvalitativ utbildning när det behövs. Vi har den nödvändiga expertisen för att hålla i utbildningar om hygien och rengöring, inklusive doseringsmaskiner, och kan skräddarsy innehållet för att möta era specifika behov. Detta inkluderar att granska placeringen och tillräckligheten av handhygienprodukter, säkerställa korrekt förvaring och användning av rengöringsutrustning och ge råd om lämpliga produktval för olika områden. Dessa bedömningar ger ovärderliga insikter om områden för förbättring och optimering.

Teknisk kompetens

Vår tekniska kompetens omfattar en bred kunskap om städutrustning, kemikalier och hygienprodukter. Genom att samarbeta med våra säljare kan du få rådgivning om val av rätt produkter och utrustning för dina specifika behov, samt få stöd med att optimera dina processer för att uppnå bästa möjliga resultat. Oavsett om det handlar om att välja rätt rengöringsmedel för olika ytor eller att optimera användningen av städmaskiner för att maximera effektiviteten, kan vårt team hjälpa dig.

Intresserad av att höra mer? Våra experter finns här för att hjälpa dig!

Våra experter finns här för att stötta dig lokalt. Som nordisk partner känner vi till de nordiska förutsättningarna och kraven. Vi strävar efter att hjälpa dig att uppnå önskad hygiennivå genom att erbjuda kompletta lösningar, inklusive produkter och tjänster, alltid skräddarsydda efter dina specifika behov. Kontakta en lokal expert för att lära dig mer.