Lösningar / Industrilim /

Transportindustri

För transportindustrin ligger den största potentialen i att använda en mängd olika material, såsom kompositer, laminat, metaller eller plaster. Som vår partner kan du vara säker på att våra lösningar alltid kommer att representera den senaste tekniska utvecklingen i branschen.

Att öka styrkan, sänka vikten och förbättra isoleringsegenskaperna är de viktigaste trenderna inom transportindustri. När man strävar efter ständiga förbättringar är utmaningen att hålla hög kvalitet. Ett nära samarbete med Kiilto innebär att vi gemenstamt tar fram lösningar för ditt behov.

Exempel på våra lösningar för industrilim

Lim för tillverkning av sandwichpaneler

Produktionseffektivitet och ledtid är nyckeltal för att säkerställa konkurrensfördelar. Viktiga utvecklingsområden är energieffektivitet, panelernas konstruktion och lägre miljöpåverkan. När det gäller produktionseffektivitet inkluderar de senaste lösningarna ett flerkomponentsystem där limmets torkhastighet anpassas utifrån de olika momenten i processen. Detta möjliggör en kort presstid även för komplexa strukturer.

Monteringslim

Standardiserade produkter och processer säkerställer ett tillförlitligt slutresultat. När du använder en mängd olika material kan en olika rengörings- och grundbehandlingar krävas. Vältestade lösningar ger ett starkt och hållbart resultat, utan att kompromissa med limfogens tätningsegenskaper eller elasticitet.

Våra varumärken

Produkter

Vad kan vi uppnå tillsammans?

Välkommen till Kiiltos värld

Nyheter