Lösningar / Bygg /

Entreprenad, fritt ur slang eller säck. Vad passar dig bäst?

Helhetslösningar för golvavjämning

Oavsett om du är byggentreprenör, golvläggare eller plattsättare så är vår målsättning är att skapa helhetslösningar för alla dina behov av golvavjämning. Vår branscherfarenhet sträcker sig ända tillbaka till 1974, och då som nu utvecklar och tillverkar vi själva våra avjämningsprodukter här i Sverige. Vi erbjuder ett brett produktsortiment med snabba och flexibla leveranser i säck eller pumpbil. Köp material och avjämna själv eller låt oss utföra en entreprenad med golvavjämning.

Entreprenad golvavjämning

I mer än 25 år har vi erbjudit våra kunder golvavjämningsentreprenader där vi tar helhetsansvar, från förfrågan till slutbesiktning. Genom åren har vi utfört tusentals entreprenader över hela Sverige. Nyproduktion, renovering, stora arenor, utmanande konstruktioner, inget projekt är för litet eller för stort. Din säljare och projektledare är samma person. Det innebär att du har en väg in till oss och att du aldrig behöver tveka på att någon tar ansvar för kvalitet, och kostnadseffektivitet genom hela processen.

Utveckling och produktion i egen regi

Vi utvecklar själva våra avjämningsmassor, spackel och bruk. Utvecklingsarbetet sker i nära samarbete med våra kunder och ambitionen är att skapa effektiva och lättarbetade produkter som underlättar ditt arbete. Vår fabrik i Hallstahammar, några mil utanför Västerås, är helt och hållet anpassad för tillverkning av avjämningsmassa. Egen produktion ger oss full kontroll på hela tillverkningskedjan, från råvaror till färdig slutprodukt, och säkerställer att våra produkter håller hög och jämn kvalitet.

Moderna pumpbilar – snabbt och störningsfritt på bygget

Vi är stolta över våra moderna och flexibla pumpbilar. Bilarna har hög kapacitet, korta ställtider och kan transportera flera olika material samtidigt. Vi levererar vi över hela Sverige, från norr till söder. Pumpbilarna har en helintegrerad blandningsprocess utan behov av påfyllning med bulkbil eller storsäck vilket innebär en näst intill dammfri miljö. Dessutom är de tysta – inget buller på bygget med andra ord.

Säckade produkter med snabba leveranser

Hos oss hittar du har ett brett program av golvavjämning, spackel och bruk i täta och bärvänliga säckar. Vi erbjuder snabba leveranser direkt från vår fabrik i Hallstahammar. Beställningar före kl 09 levereras i allmänhet dagen efter. I Stockholmsområdet kan vi med några timmars varsel leverera direkt till arbetsplats eller ditt lager. Mixade pallar kostar inget extra och minsta beställning är 15 kg.

Fritt ur slang med pumpbil

Har du behov av större mängder med avjämningsmassa? Då är fritt ur slang via våra moderna pumpbilar en optimal lösning.  De har hög kapacitet, korta ställtider och kan leverera fler olika material vid samma tillfälle. Kontakta säljaren i din region, så får du hjälp med materialval och logistiklösning.