Förmåner på Kiilto

Hos Kiilto är vår filosofi tydlig: du förtjänar mer än bara en arbetsplats, du förtjänar en plattform för framgång och välmående. Därför erbjuder vi dig så mycket mer än bara en tjänst. Vi tror på att investera i dig som individ och främja din personliga och professionella utveckling. Vi är övertygade om att en arbetsplats där du känner dig uppskattad och stimulerad är en arbetsplats där du presterar på din absolut bästa nivå. Därför ser vi till att våra medarbetare mår bra och trivs.

Professionell utveckling

Vi vill att du ska trivas på Kiilto. Hos oss får du forma din roll och utvecklas i riktning mot dina styrkor. Vi ger dig en individuell tillväxt- och utvecklingsplan. Personlig utveckling är självklart hos oss. Årligen har du Målsamtal och Leading och development samtal där en personlig utvecklingsplan sätts upp. Det kan vara allt från att delta i globala projekt till att genomföra olika förbättringsförslag. Du kan vara med och påverka.

Friskvård

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag som kan användas för gymmedlemskap, avgifter för träning och idrott samt andra fysiska aktiviteter. Vi jobbar aktivt med wellbeing genom olika aktiviteter och erbjuder alla anställda förmånscykel. Vi erbjuder också regelbunden hälsoundersökning.

Föräldrapenning

På Kiilto värdesätter vi familjelivet och erbjuder kollektivavtalad föräldrapenning för att stödja våra anställda under denna viktiga livsfas. Med denna förmån strävar vi efter att skapa en arbetsmiljö där våra medarbetare kan fokusera på sitt föräldraskap med trygghet och flexibilitet.

Trygghet

Hos oss har du kollektivavtalad tjänstepension vilket innebär att vi sätter av extra pension varje månad.

Flexibla arbetstider

I en del av våra verksamheter har du möjlighet till flexibel arbetstid som underlättar balansen mellan arbete, fritid och familj. Utöver semester, har du tillgång till en tidsbank på 58 timmar per år för att kunna kombinera jobb och fritid.

Miljö- och hållbarhet

Vi har ett starkt miljöfokus som också är en del av vår företagskultur och leder oss i vårt sätt att tänka och verka på alla företagsnivåer. Vi drivs av miljöledarskap.


Framtiden skapas idag


På Kiilto investerar vi i framtiden varje dag genom att främja våra medarbetares yrkesmässiga välbefinnande, uppmuntra till innovation och göra vår verksamhet mer och mer hållbar. Vi styrs av ett ett driv att vara miljöledare och använder vår expertis till att skapa framgångshistorier för våra kunder. Vi är lokala, innovativa och insiktsfulla.

Vår expertis ligger i fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien och konsumenthygien.
Vill du vara en del av vår 100-åriga historia? Lediga jobb.

Kiiltoniens får:

  • Flexibel arbetsmiljö som möjliggör bra balans mellan arbete och privatliv
  • Kompetenta och omtänksamma kollegor att lära av
  • Teambuilding
  • Internal Academy