Kiilto introducerar Svanenmärkt probiotiskt rengöringsmedel för professionell användning

Det probiotiska rengöringsmedlet fungerar särskilt bra i offentliga utrymmen där regelbunden användning av probiotiska rengöringsmedel kan omvandla den mikrobiella populationen som växer på ytor till en stabil mikrobiota, som är säker för hälsa och miljön och tar plats från patogener. Skolor, förskolor, personalrum, hotell, restauranger, bensinstationer, offentliga toaletter, äldreboenden och sjukhus är perfekta platser för att utnyttja kraften hos probiotika.

Kiilto Pro Universal Probio är ett av de första probiotiska rengöringsmedlen som är certifierat med den nordiska svanen. Ämnena i rengöringsmedlet är 100 % biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att de bryts ner till koldioxid och vatten. Dessutom är de probiotiska mikroorganismerna i produkterna bevisat säkra, naturligt förekommande och fria från genetiskt modifiering (GMO).

Tack vare sitt naturliga ursprung och säkerhet integreras de sömlöst i det naturliga mikrobiella ekosystemet och bidrar till att återställa samt upprätthålla en sund mikroflora i miljön. Probiotisk rengöring representerar en innovativ metod för att uppnå förbättrad hygien på en hälsosam nivå, vilket går bortom vad traditionella metoder kan erbjuda.

Kiilto Pro Universal Probio kompletterar utbudet av probiotiska rengöringsmedel för daglig rengöring. Andra probiotiska rengöringsmedel i Kiiltos sortiment inkluderar Kiilto Pro Biorine, en sanitetsrengörare; Kiilto Pro Odor Stop, en luktreglerare; och Kiilto Pro Drain Clean, en luktreglerare och fettavskiljare.

Probiotisk rengöring

Läs mer