Tjänster / Bygg /

Utbildning

Vi utbildar användare och distributörer av Kiilto-produkter om produktens funktioner, korrekt applikationsteknik och med hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor. Vi organiserar en rad träningsaktiviteter för olika målgrupper.

Våra utbildningar vänder sig till alla våra kunder och samarbetspartner, såväl hantverkare som till dig som är återförsäljare av våra produkter. Vi kan genomföra utbildningar inom samtliga våra produktområden för kunskap och uppdatering om nya produkter, tekniker och systemlösningar. Vi skräddarsyr utbildningarna beroende på målgrupp. Utbildningarna sker i våra egna lokaler i anslutning till vårt kontor i Täby men även ute hos kund. Vi utbildar >4000 installatörer och återförsäljare varje år

BKR våtrumsbehörig plattsättare, kurs 3

För dig som vill ansöka om behörighet enligt ”Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum”, BBV krävs kurs 3 ”Kurs i praktisk tillämpning av godkända konstruktioner”. Som leverantör av godkända system enligt branschreglerna kan vi på Kiilto erbjuda denna kurs i samarbete med Byggkeramikrådet. Utbildningen genomförs antingen i våra egna utbildningslokaler i Täby eller på andra orter i Sverige. Samtliga våra utbildningar är kostnadsfria.

Kursledare på dessa utbildningar är alltid någon av våra duktiga säljare. Har du frågor angående våra utbildningar och innehåll är du välkommen att kontakta någon av dem.

Vill du gå vår steg 3 kurs? Gör en intresseanmälan så återkommer vi med aktuella datum.

Välkommen till vårt utbildningscenter i Täby

Kiilto utbildningscenter invigdes hösten 2006. Utbildningscentret är inrett med en teorisal med sittplats för 18 personer samt en praktiksal som inreds efter behov för att kunna göra praktiska övningar under professionell ledning. Utöver detta har vi arbetsoveraller att låna, omklädningsrum, dusch och bastu samt ett separat kök.

Adress: Mallslingan 32 i Täby

Säljpersonal i butik

Vi anordnar skräddarsydda utbildningar för säljpersonal i butik. Kontakta säljaren i din region för mer information.