Johannes Widenström – ny försäljningschef på växande Kiilto

Kiilto har genomfört en nyckelrekrytering och förstärker företagsledningen med ytterligare en försäljningschef som kommer att ansvara för produktförsäljningen. Johannes Widenström har gedigen erfarenhet av att driva och utveckla försäljning inom träindustri och byggmaterialhandel och har haft en rad ledande positioner på bland annat Fredells Byggvaruhus och Centro Kakel.

Johannes roll som försäljningschef innebär ett helhetsansvar för produktförsäljningen inom affärsområdena bygg och industri. Kiilto ser stora möjligheter att fortsätta växa inom dessa områden på den svenska marknaden. Den nyetablerade rollen är viktig för Kiiltos fortsatta tillväxtplaner på den svenska marknaden.

”Den tillväxtfas och förändringsresa som Kiilto just nu befinner sig i känns mycket spännande att få vara en aktiv del av. Mina första intryck av verksamheten är att organisationen består av ett gäng mycket kompetenta, prestigelösa och glada människor som jag verkligen ser fram emot att få lära känna och arbeta nära tillsammans med. Det tillsammans med ett ännu bredare erbjudande som hela tiden utvecklas samt en trygg internationell ägare i grunden som har ett tydligt tillväxtfokus ger oss en unik position i branschen. Det blir fantastiskt kul att tillsammans med säljarna få presentera vårt erbjudande till kunderna”, säger Johannes Widenström.

Johan Engwall, VD på Kiilto, ser rekryteringen som en viktig pusselbit i den pågående processen att fortsätta stärka positionen på den svenska marknaden.

”Genom fusionen av Kiilto och TM Progress har vi byggt en plattform ifrån vilken vi har en bra möjlighet att ta nästa steg i vår utveckling. Tillsättningen av den nya rollen är en viktig pusselbit på plats för vår fortsatta expansion. Vi är oerhört glada att vi lyckats knyta till oss Johannes. Han kommer med sin gedigna erfarenhet och kunskap att bidra i vår jakt på ytterligare marknadsandelar. Jag önskar Johannes varmt välkommen till oss, det känns grymt skoj att han ansluter till Kiilto-familjen”, säger Johan Engwall.

För mer information, vänligen kontakta

Johan Engwall, VD, Kiilto AB
Tel: +46 (0)70-345 53 45
johan.engwall@kiilto.com

Johannes Widenström, Försäljningschef Produkt, Kiilto AB
Tel: +46 (0)72-555 56 58
johannes.widenstrom@kiilto.com