Kiilto förstärker med nyckelrekrytering av byggsäljare i Stockholm

Kiiltos tillväxtresa fortsätter och rivstartar 2023 med ytterligare en nyckelrekrytering i Stockholmsregionen. Peter Österberg sadlar om till byggsäljare på Kiilto efter dryga 20 år som plattsättare och golvläggare med inriktning på golvavjämning. Han kommer närmast från Österhaninge Plattsättning.

Peter är ett välkänt namn i branschen och utöver massor av erfarenhet och för rollen mycket relevant kompetens, så har Peter även en gedigen sportslig karriär både som tävlingscyklist och dekorerad bodybuilder med bl.a. tre SM-guld och Nordiskt guld i bagaget. 

"Stort grattis till oss på Kiilto som lyckats få en sådan erfaren och omtyckt person att ansluta till just vårt team. Jag är övertygad om att Peter med sin glada personlighet och erfarenhet, men framförallt starka driv och disciplin både från arbetslivet och sportsliga bakgrund, snabbt når framgångar som säljare hos oss!" säger Johannes Widenström, Försäljningschef på Kiilto.

Peter kommer att bearbeta befintliga och nya kunder i Stockholmregionen inom olika kundsegment. Allt från stora och små entreprenörer till återförsäljare inom yrkesfackhandeln och byggvaruhandeln. 

"Jag ser mycket fram emot att börja jobba och träffa alla nya kollegor. Kiilto upplevs ur ett kundperspektiv som en trevlig och trygg organisation som alltid ger ett glatt bemötande. Att efter lång tid som praktisk utövare byta bana och få en ny utmaning att utvecklas inom försäljning känns både inspirerande och motiverande." Säger Peter Österberg, Produktsäljare Bygg Region Stockholm. 

Vi önskar Peter varmt välkomment till Kiilto-teamet i Sverige och ser mycket fram emot att börja jobba med honom.

Kontaktuppgifter

Peter Österberg, Produktsäljare Bygg, Kiilto AB
Tel:+46 (0)70-257 67 94
peter.osterberg@kiilto.com

Johannes Widenström, Försäljningschef, Kiilto AB
Tel: +46 (0)72-555 56 58
johannes.widenstrom@kiilto.com