Kiilto och IPC slår ihop krafterna

Kiilto lanserar städmaskiner från italienska Integrated Professional Cleaning (IPC).

Användarvänlighet, avancerad teknologi och kontinuerlig produktutveckling var ytterst viktiga kriterier i valet av den nya partnern.

Marknadsföringschefen Arja Seppälä konstaterar: ”För oss är det fantastiskt att få en tillförlitlig och avancerad partner för att komplettera våra befintliga renlighetslöningar. Vi får föra vidare de italienska städmaskinernas glädjebudskap med ett helt nytt varumärke som inte har setts i Finland tidigare.”

I den nya produktfamiljen ingår lösningar för ytrengöring i form av kombimaskiner och dammsugare. Sortimentet har satts samman för att tillgodose de särskilda renlighetskraven i Finland.

Mirko Consolini och Raimondo Aldrovandi från IPC berättar: ”Vi är mycket nöjda med samarbetet med Kiilto. Nu har vi en partner som har kapaciteten att idka verksamhet i hela Finland och som kan skapa mervärde för våra innovationer på ett mycket utmanande marknadsområde. Kiilto kan även sköta eftermarknadsföringen för maskinerna tack vare företagets yrkeskunniga personal och täckande distributionsnät.”

De unika lösningarna, den yrkeskunniga personalen och det äkta partnerskapet med kunderna och IPC lägger en fantastiskt bra grund för att fortsätta Kiiltos framgångssaga som budbäraren för välbefinnande.

Intresserad? Begär mer information och kom överens om en personlig presentation med Kiiltos representant!

IPC:s professionella städmaskiner i Kiiltos sortiment