Kiilto tecknar ramavtal med Golventreprenad Gruppen

Kiilto som är en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden för golvavjämning, presenterar ett nytt samarbete med Golventreprenad Gruppen, Sveriges största golvläggningskoncern och ett av Europas ledande entreprenadföretag inom golv- och plattsättningsbranschen.

Avtalet omfattar materialleveranser av Kiilto’s svensktillverkade golvavjämningsprodukter. Ambitionen från båda parter är att bygga ett nära och långsiktigt samarbete som förutom materialleveranser även omfattar logistiklösningar och erfarenhetsutbyte.

Under 40 år har Kiilto framgångsrikt arbetat med golvavjämning och har idag en ledande position med en bred produktportfölj samt flexibla och effektiva leveranser med moderna pumpbilar. Med ett nätverk av certifierade Kiilto Pro entreprenörer kan Kiilto även erbjuda entreprenader för golvavjämning över hela Sverige.

”Samarbetet innebär att både Kiilto och Golventreprenad Gruppen kommer att stärka sina positioner som helhetsleverantörer inom golvbranschen”, säger Helena Lundström, försäljningschef på Kiilto AB.  ”Våra helhetslösningar för golvavjämning i kombination med Golventreprenad Gruppens starka lokala närvaro och deras egna strategiska ramavtal med stat, kommuner, bygg- och fastighetsbolag kommer att generera stora tillväxtmöjligheter för båda parter”.

”Det känns otroligt roligt att vi får möjligheten att bygga upp ett långsiktigt och konstruktivt samarbete med Golventreprenad Gruppen”, säger Peter Nilsson, ramavtals- och entreprenörsansvarig på Kiilto AB. ”Deras syn på samarbete och offensiva ambition linjerar mycket väl med vårt sätt att arbeta, vilket skapar fantastiska möjligheter för vårt fortsatta arbete”.

Golventreprenad Gruppen består av lokalt marknadsledande och entreprenörsdrivna företag som levererar golvläggning, plattsättning och avjämning till en bred och professionell kundkrets. I koncernen återfinns sedan tidigare nära samarbetspartners i form av Kiilto Pro entreprenörer; Aros Golvavjämning och NOAK Golv liksom ytterligare både befintliga och tidigare kunder.

"Det är väldigt tillfredställande att vi tecknat avtal med Kiilto och därmed förstärkt vår konkurrenskraft i avjämningssegmentet av vår verksamhet” säger Fredrik Ottosson, Golventreprenad Gruppen.

För mer information, kontakta gärna:
Helena Lundström, försäljningschef Bygg Projekt, Kiilto AB 
Tel: 072-564 00 36
E-post: helena.lundstrom@kiilto.com

Peter Nilsson, ramavtals- och entreprenörsansvarig, Kiilto AB
Tel: 070-555 56 80
E-post: peter.nilsson@kiilto.com

Hans Förster, VD, Golventreprenad Gruppen i Skandinavien AB
Tel: 070-725 51 56
E-post: hans.forster@gegab.se