Kiilto växlar upp – ytterligare två nyckelpersoner ansluter till vårt team!

Kiilto fortsätter tillväxtresan och har i dagarna tillsatt ytterligare två nyckelpersoner. Till Kiilto-teamet i Sverige ansluter Johan Sjögren i rollen som Produktchef och Joacim Överby i rollen som Produktsäljare Bygg i Stockholm. 

Johan Sjögren som närmast kommer från en roll som arbetsledare i egen regi har tidigare varit anställd på Kiilto och väljer nu att komma tillbaka till, i hans ögon, ett nytt Kiilto.

-Det har gjorts ett fantastiskt jobb med fusionen mellan Kiilto och TM Progress. Det är grymt inspirerande med den gemenskap och framåtanda som alla tillsammans lyckats skapa. Kiilto har alla förutsättningar för att fortsätta växa och utmana branschen!

Joacim kommer i sin tur senast från Centro Kakel där han i rollen som enhetschef samlat på sig branscherfarenhet och men framförallt skapat ett stort nätverk som kommer väl till hands i den nya rollen som produktsäljare. Joacim kommer att fokusera på större proffskunder i första hand men också bearbeta återförsäljare inom yrkesfackhandeln i Stockholmsregionen.

-Jag ser Kiilto som en stor aktör med inspirerande mål och visioner, dessutom med en professionell organisation där alla ges möjlighet att bidra och påverka. Jag ser fram emot att vara delaktig, både i det som redan är på gång och det som kommer. Kiilto satsar långsiktigt och har både bredd och förutsättningar som är större än många andra i branschen. Nu ser jag fram emot att bli en del av Kiilto och få komma ut och träffa alla kunder.

Johannes Widenström, Försäljningschef Produkt, tillägger: 

-Vi får med dessa grymma rekryteringar ett komplett lag och med det en jättemöjlighet att flytta fram positionerna ytterligare på vår marknad, framförallt i Stockholm där vi ser en stor potential att ta marknadsandelar. 

-Både Johan och Jocke tar med sig värdefulla egenskaper som kommer ge oss ännu nöjdare kunder. De har också ett starkt driv att utveckla Kiiltos byggprodukter och helhetserbjudande men också en vilja att utveckla sig själva, det är just det vi på Kiilto strävar efter, att få både vår verksamhet och individerna i den att växa, det skapar en plats där både kunder och medarbetare vill stanna kvar på. 

Vi önskar nytillskotten lycka till och varmt välkomna till Kiilto

För mer information, vänligen kontakta

Johannes Widenström, Försäljningschef Produkt, Kiilto AB

Tel: +46 (0)72-555 56 58

johannes.widenstrom@kiilto.com