MBF Plattsättning & Entreprenad skriver avtal med Kiilto

Idag har Kiilto AB ingått avtal MBF Plattsättning & Entreprenad AB. Avtalet gör det möjligt för MBF att ta del av såväl Kiiltos breda byggkemisortiment men också närproducerad golvavjämning som levereras i säckar och pumpbil från tidigare TM Progress, numera Kiiltos fabrik i Hallstahammar. 

Johannes Widenström, Försäljningschef på Kiilto utvecklar:
Det känns riktigt spännande men också fantastiskt roligt att Kiilto fått förtroendet att bli leverantör till MBF. Vi ser MBF som en mycket viktig partner i vår fortsatta tillväxtresa och positionering i Stockholmsregionen. MBF är förutom en mycket bra och pålitlig samarbetspartner också ett spännande bolag som blickar framåt och vi vill gärna växa tillsammans med MBF under många år framöver.

Lars Tunell på MBF kommenterar samarbetet:
Jag känner väl till Kiilto som företag och de har mycket bra, kvalitativa och tillförlitliga produkter och system. Fusionen med Kiilto och TM Progress skapar en unik möjlighet för oss som kund att få ett helhetserbjudande i form av både innovativa och bra produkter från Kiilto men också närproducerad golvavjämning på pumpbil baserad på TM Progress långa erfarenhet inom  branschen. Det helhetskonceptet är unikt i branschen och passar mycket väl in med det helhetstänk vi vill ha gentemot våra beställare och kunder.
 

För mer information:

Johannes Widenström, Försäljningschef Produkt
+46 72 555 56 58
johannes.widenstrom@kiilto.com