Nära samarbete ger bra flyt från början till slut

Täby Park är en helt ny stadsdel där gröna miljöer, hållbara transporter och möten mellan människor prioriteras. Byggnadsfirman Viktor Hansson som står bakom byggandet av projektet Kvarteret Stratos valde Kiilto som leverantör.

“Vi har levererat komplett golvavjämning till hela kvarteret Stratos. Det rör det sig om 150 lägenheter och fyra butikslokaler, totalt 12.000 kvadratmeter yta”, förklarar Linus Karlsson, projektsäljare på Kiilto.

Projektet har pågått sedan hösten 2022 och är snart färdigställt, helt enligt tidsplan.

“Vi har haft ett nära samarbete och god kommunikation med arbetsledningen. De har varit lyhörda och förberedelserna inför avjämningen var väldigt bra, vilket skapar de bästa förutsättningarna för oss att göra kvalitativa leveranser”, säger Linus.

Att leverera avjämningar till större projekt kräver god planering och förberedelser. I Kiiltos fall är projektsäljaren den enda kontaktpersonen som arbetsledningen behöver ha kontakt med och genom den personen filtreras alla frågor.

“Min roll innebär att vara spindeln i nätet för hela projektet. Från det att avtalet skrivs till att leveransen är klar. Det är jag som ser till att hela logistikkedjan med kontraktsskrivning, förberedelser, pumpbilar och dylikt sköts. Vi får ofta höra att det är uppskattat hos beställaren. Att alla frågor går genom en och samma kontaktperson”.

Kvarteret Stratos är ett helt nytt kvarter som byggts med höga miljöambitioner och inflyttning sker Q1-Q3 2023.

​​

“Vi på Viktor Hansson har upplevt samarbetet med Kiilto som väldigt smidigt. Tidsplaner har funkat och kvaliteten på jobbet har varit utan anmärkning. Jag vill passa på att tacka för ett trevligt och bra samarbete”, säger Göran Skotte, Platschef på Byggnadsfirman Viktor Hanson

Läs mer om Kiiltos helhetslösningar för golvavjämning