Probio Kiilto

Utforska Kiilto´s whitepaper om hur probiotika kan påverka städningen.

I Kiilto´s whitepaper fördjupar vi oss i probiotikans funktionsprinciper inom städning för att utforska hur probiotiska rengöringsmedel verkar och på vilket sätt de kan bidra till att minska sjukfrånvaron, spara kostnader och förbättra renligheten generellt.

Hur förbättrar probiotika renhetsnivån?

Kiilto har länge integrerat probiotika i städningen som en del av Kiilto Pro-produktsortimentet, riktat mot yrkesverksamma. Med det senaste tillskottet, Kiilto Pro Universal Probio, kan daglig underhållsrengöring utföras på olika platser med en fullständigt probiotisk lösning.

I motsats till traditionella rengöringsmedel lämnar probiotiska rengöringsmedel inte bara ytan ren, utan introducerar även fördelaktiga mikrober på den behandlade ytan. Dessa mikrober förblir på ytan och förbrukar aktivt smuts och oönskade dofter även mellan rengöringsintervaller, vilket minskar utrymmet för skadliga mikrober. Probiotiska rengöringsmedel använder sina naturliga enzymprocesser för att bryta ned smutsen till mindre partiklar, vilket ökar rengöringskraften över tid. Följaktligen kan probiotisk rengöring betraktas som en innovativ metod för att uppnå en förhöjd övergripande hygiennivå som inte är möjlig med traditionella metoder.

Kiilto har länge erbjudit probiotiska rengöringsmedel som en del av sitt Kiilto Pro-sortiment. Med det nya tillskottet, lanserat 2024, möjliggörs daglig underhållsstädning på många platser med en helt probiotisk lösning och är certifierat med Svanenmärket.

Råvarorna i Kiillos probiotiska rengöringsmedel är helt biologiskt nedbrytbara. Dessutom är de probiotiska mikrober som används i produkterna certifierade som säkra, naturliga och fria från genetiskt modifierade organismer (GMO). På grund av deras naturliga ursprung anpassar de sig väl till det mikrobiella ekosystemet och bidrar till att återställa samt bibehålla en hälsosam, naturlig mikroflora i lokalerna.

Kiilto introducerar Svanenmärkt probiotiskt rengöringsmedel för professionell användning

06.02.2024
Läs mer

Vill du hålla dig uppdaterad om nya riktlinjer och andra nyheter inom professionell städning? Prenumerera på vårt nyhetsbrev

"*" indicates required fields

Namn*
Prenumerera på nyhetsbrev
Genom att prenumerera godkänner du att ta emot information från Kiilto och ger samtycke för behandling av dina uppgifter. Du har möjlighet att när som helst ändra hur vi använder dina personuppgifter eller avsluta prenumerationen helt. För ytterligare information, vänligen se vår integritetspolicy.