I syfte att förstärka sälj-/projektledarorganisationen inom byggsektorn söker vi två Projektledare Bygg med säljansvar (region Stockholm & region Väst)

Kiilto är ett finskt familjeägt företag, etablerat år 1919. Vi har en uttalad vision fram till år 2080 som är baserad på miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I Sverige marknadsför vi varumärkena Kiilto Pro och DAX. Läs gärna mer om koncernen på www.kiilto.com

Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda. Läs gärna mer om oss på www.kiilto.se

 

I syfte att förstärka sälj-/projektledarorganisationen inom byggsektorn söker vi:

Två Projektledare Bygg med säljansvar

Region Stockholm & region Väst

 

Ansvar och Arbetsuppgifter

Vill du arbeta för ett expansivt och nytänkande bolag inom byggsektorn? Brinner du liksom vi för att skapa kundvärde i byggbranschen med hjälp av riktigt bra byggkemi? Inspireras du av samarbeten med kunder, samarbetspartners och kollegor för att ständigt vidareutvecklas? Då kan du vara den vi söker till Kiilto! Som projektledare får du ett självständigt ansvar för att sälja in och projektleda golvavjämningsentreprenader i nära samarbete med kunder och underentreprenörer. Projekten utgörs i huvudsak av golvavjämningsentreprenader, något som Kiilto levererat sedan 90-talet fast då under företagsnamnet TM Progress. Försäljningen är kunddriven och bygger på goda relationer via personliga nätverk med byggbolag och entreprenörer. Kunderna utgörs till stor del av bygg- eller golvföretag. Du ansvarar för hela säljprocessen från anbudsförfrågan till färdiglevererat projekt. Jobbet som är både varierat och komplext, kräver stor noggrannhet och förståelse för hur inblandade aktörer påverkas. En stor del av arbetet handlar om att stötta, leda och agera rådgivande under projektprocessens olika faser.

 

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med projektledarerfarenhet från bygg-/golvbranschen, helst inom golvavjämning eller golv. Du trivs med att jobba självständigt och sporras av att ha en aktiv roll i hela sälj-/projektprocessen. Du älskar både att ta hem en affär och att driva projekt där du får vara spindeln i nätet. Du har god förhandlingsvana och förstår vad som krävs för att sälja, projektleda och leverera en entreprenad. Vi tror att du är en noggrann, strukturerad och engagerad lagspelare med IT-vana och praktisk/teknisk utbildning.

 

Erbjudande 

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag som investerar i sin personal. Kiilto har en platt organisation som präglas av entreprenörsanda med högt i tak och en stor dos arbetsglädje. Vi är ett företag i stor förändring och ser därför gärna att du är med och påverkar med egna idéer. 

 

Ytterligare upplysningar lämnas av våra konsulter på Interselection Michael Wiander 0702-032232 alt Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!