I syfte att förstärka säljorganisationen inom Professionell Hygien söker vi nu två Account Managers

I syfte att förstärka säljorganisationen inom Professionell Hygien söker vi nu två Account Managers: Stockholm & Norra Sverige Skåne & Västra Götaland/Jönköping

Ansvar och Arbetsuppgifter

Vill du arbeta för ett innovativt och nytänkande bolag inom professionell hygien? Brinner du liksom vi för att skapa kundvärde med hjälp av riktigt bra kvalitetsprodukter? Inspireras du av samarbeten med kunder, samarbetspartners och kollegor för att ständigt vidareutvecklas? Då kan du vara den vi söker till Kiilto! Som Account Manager får du ansvar för hela Kiiltos produktportfölj och arbetar gentemot våra återförsäljare.

Du gör sambesök med återförsäljarnas säljrepresentanter samt egna besök hos slutkunder inom ett brett spann av branscher, såsom hotell, städbolag och restauranger. Ett av dina huvudsakliga ansvarsområdena handlar om att paketera och sälja in skräddarsydda lösningar baserat på kundens behov.

Du ansvarar för hela säljprocessen och trivs i en fartfylld och flexibel miljö och gillar att göra många typer av olika affärer. Rollen ställer krav på stort engagemang och lyhördhet och kräver att du är självgående och nyfiken.

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med säljerfarenhet och förhandlingsvana. Kanske arbetar du för en återförsäljare idag? Du har minst gymnasieutbildning och får gärna ha erfarenhet av rengöring och hygien.

Du är en flexibel, prestigelös och lösningsorienterad relationsbyggare. Vidare tror vi att du är strukturerad, analytisk och ordningsam, samt har ett starkt affärsmässigt eget driv och trivs med att vara ute på fältet. Ledord som kännetecknar dig är att du är engagerad, rak och tydlig. Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska, samt behärskar Office-paketet (framförallt Excel).

Erbjudande 

Välkommen till en affärsdrivande organisation med högt i tak och ett arbetsklimat som genomsyras av positivt framåttänkande – på Kiilto jobbar vi tillsammans på riktigt! Vi erbjuder dig en nyckelroll inom en lönsam koncern, där vi är måna om och investerar i vår personal och ger dig goda möjligheter till att växa och utvecklas i en internationell miljö.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Michael Wiander 0702-032232. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Kiilto är ett finskt familjeägt företag, etablerat år 1919, med en uttalad vision gällande miljöledarskap, närhet och engagemang som sträcker sig ända fram till år 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. Läs mer om koncernen på www.kiilto.com

Dotterbolaget KiiltoClean AB, med huvudkontor i Stockholm, omsätter 300 miljoner SEK och har ca 20 anställda. På den svenska marknaden marknadsförs varumärken som DAX och KiiltoPro. Läs mer om oss på www.kiilto.se/professionell-hygien

Ansök här