Kiilto expanderar och vi söker en affärsinriktad controller till vårt kontor i Täby

Du har nu möjlighet att få arbeta i ett starkt växande bolag med engagerade medarbetare. Kiilto expanderar och vi söker en affärsinriktad controller till vårt kontor i Täby. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som controller och vill jobba i en stimulerande miljö med högt engagemang? Välkommen med din ansökan senast 21 januari 2022.

ARBETSUPPGIFTER

Som Business Controller kommer du att arbeta med att analysera och bearbeta data och ekonomisk information samt ansvara för att ta fram nyckeltal, beslutsunderlag och prognoser. 

Du kommer att vara delaktig i att utveckla affärsstyrning och rapportering i Kiilto-bolagen i Sverige och vara en av de ansvariga i den årliga budget- och strategiprocessen. Dessutom kommer du att vara delaktig i arbetet gällande förbättrings- och förändringsarbeten, systemförändringar samt möjliga investeringsprojekt.

Du är stationerad på vårt kontor i Täby, men tjänsten kommer att kräva en del resor inom Sverige samt till de länder där Kiilto är verksamt, Du kommer att rapportera till VD i Kiilto Family AB. 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har högskoleexamen i Ekonomi eller annan motsvarande utbildning/erfarenhet. Du har flerårig arbetslivserfarenhet som controller eller motsvarande och har även arbetat med redovisning. Du är affärsinriktad och har en mycket god analytisk förmåga. Du är van att arbeta i olika ekonomisystem, i Excel samt med databaser/BI-verktyg. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift. För att trivas i rollen som controller krävs att du har en god samarbetsförmåga, är noggrann, strukturerad och kan arbeta självständigt. 

VAD VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig en härlig arbetsplats med god stämning, bra förmåner, kollektivavtal och en tillsvidareanställning på heltid. 

ANSÖKAN

Vänligen skicka in din ansökan och CV här senast den 21 januari 2022. Urval sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta: 

Kristina Abrahamsson – VD i Kiilto Family AB på +46 70 221 68 30 eller kristina.abrahamsson@kiilto.com

Vi arbetar i enlighet med Kiilto's rutiner för rekryteringsprocesser och kommer att behandla all kommunikation som rör tjänsten med absolut sekretess. Vi kommer att ställa intervjufrågor till några av de sökande via videolänk.

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland, etablerat år 1919. Vi har en uttalad vision fram till år 2080 som är baserad på miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I Sverige marknadsför vi varumärkena Kiilto Pro och DAX. I Sverige har vi bolagen Kiilto AB, Kiilto Clean AB och nybildade Kiilto Family AB. Under 2020 omsatte Kiilto-bolagen i Sverige ca 650 msek och är ca 100 anställda. Läs mer på kiilto.se