Två nya produkter för hållbar rengöring

Natura-serien, utformad för miljövänlig rengöring i olika utrymmen, har ytterligare utökats under hösten. Vi är glada att introducera tre nya tillskott till den växande Natura-produktserien: Kiilto Pro Soaking Eco, ett flytande blötläggningsmedel; Kiilto Pro Kosti Non-Perfumed, en våtrumsrengörare; och Kiilto Pro Sointu Spa, en skummande våtrumsrengörare.

Nytt Natura-alternativ för våtrumsrengöring

Kiilto Pro Sointu Spa, även en välkänd våtrumsrengörare, har genomgått en formeluppgradering för att inte bara öka effektiviteten utan också vara ett bättre val för miljön. Med dessa uppdateringar uppfyller nu Kiilto Pro Sointu Spa kriterierna för Kiilto Pro Natura-produkter i Kiiltos produktutveckling. Våta områden som tvättrum, toaletter och bastu kräver hög standard för hygien – detta kan nu uppnås med miljövänliga Natura-rengöringsmedel.

Hygieniska våtrum

Läs mer

Natura-märkt blötläggningsmedel för professionella kök

Kiilto Pro Soaking Eco, som också bär Natura-märket, är en ny produkt designad för professionella kök. Blötläggningsmedlet är tillverkat av förnybara ingredienser och är effektivt för att blötlägga fett, stärkelse samt torkade eller bakade matrester från disk innan maskindiskning.

Med tillskottet av Kiilto Pro Soaking Eco erbjuder nu Natura-serien ett omfattande urval av nedbrytbara rengöringsmedel för professionella kök, från handdisk, allmän rengöring, avkalkning av små apparater till blötläggning och förbehandling av disk.

Vi är engagerade i kontinuerlig forskning och utveckling

På Kiilto är vi engagerade i att vara föregångare inom miljöansvar samtidigt som vi stöder våra kunder att uppnå sina hållbarhetsmål. Vårt FoU-team arbetar konsekvent med att utveckla och testa nya produktformler framställda av nedbrytbara och helt förnybara, naturliga material.

Ett innovativ resultat av denna process är Kiilto Pro Natura-produktserien och de nya tillskotten till den. Kiilto Pro Natura-produkter bryts snabbt ner till koldioxid och vatten och bildar inte ihållande föreningar som skulle vara skadliga för naturen. Höga krav ställs inte bara på miljövänlighet utan också på säkerhet och kvalitet.

Genom att välja Kiilto Pro Natura investerar du inte bara i effektiva rengöringslösningar utan bidrar också till en hållbar och miljövänlig framtid. Upptäck hela utbudet av Kiilto Pro Natura-märkta produkter och ta steget mot en renare, mer hållbar framtid. Upptäck den perfekta balansen mellan effektivitet och miljöansvar – hitta alla Natura-märkta produkter här!

Relaterade artiklar

Ryggkirurgiskt Centrum i Stockholm litar på Kiiltos produktsortiment – Natura

04.09.2023
Läs mer

Kiilto Pro Natura – Framtidens rengöringsprodukter

Läs mer

Kiilto Natura-produkterna av biologiskt nedbrytbara råämnen

31.05.2017
Läs mer