Vi söker en Kvalitets- och miljöchef till Örnsköldsvik

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska lösningar inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I vårt projekt Promise to the environment ingår målet att vara koldioxidneutrala 2028.

Till vårt kontor i Örnsköldsvik söker vi en:

Kvalitets- och miljöchef

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för vårt kvalitets- och miljöarbete, inklusive certifieringar och systemdokumentationen för verksamhetsledningssystemet. Vidare är du en viktig del i att driva olika projekt för verksamhetsutveckling. Vi driver alla våra processer med kunden i fokus! Rollen rapporterar direkt till VD och innefattar personalansvar för vår miljö- och kvalitetssamordnare som främst arbetar med kemikaliehantering och miljöbedömningar. Arbetet sker i nära samverkan med ledningsgruppen.

För att trivas i denna roll är det viktigt att du gillar att ha kontakt med våra anställda ute i verksamheten och driva aktiviteter och projekt framåt självständigt. Du har ett coachande förhållningssätt och är duktig på att leda både små och stora projekt. Du får gärna ha arbetat i några olika verksamheter och utifrån dina erfarenheter komma med nya inspel, idéer och lösningar.

Vi söker dig som har arbetat några år med ISO 9001 och 14001 i ledande roll och har en akademisk utbildning, gärna med bred teknisk inriktning. Du får gärna ha dokumenterad erfarenhet av förbättringsarbete samt framtagning av beslutsunderlag. Vidare är koncernspråket engelska då vissa projekt drivs globalt.

Vi erbjuder bra anställningsvillkor med kollektivavtal och tjänstepension, förmånligt friskvårdsbidrag, hälsoundersökningar och härliga kollegor. Örnsköldsvik ligger i vackra Ångermanland med havet och vacker natur runt hörnet. https://www.youtube.com/watch?v=qOEmJT-FFsY

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Peter Forsberg, chef för Forskning och utveckling på 070-299 94 45 eller maila till peter.forsberg@kiilto.com. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är 15 juni. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan direkt här.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss:

Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda.

Läs mera om koncernen www.kiilto.com

Läs mera om företaget www.kiilto.se