Vill du jobba med produktutveckling och produktkvalitet på vårt laboratorium i Örnsköldsvik?

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska lösningar inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 10 länder och har cirka 900 anställda. I vårt miljöprogram Promise to the environment ingår målet att den egna verksamheten ska vara koldioxidneutral 2028. 

Är kemi och miljö intressant? Gillar du att jobba på laboratorium? Vill du vara med och utveckla framtidens byggprodukter? 

I den här tjänsten kommer du att jobba med produktutveckling och kvalitetssäkring av våra kemiska byggprodukter. Miljö och utvecklingen av produkternas miljöprestanda är en mycket viktig del. Det finns stora möjligheter att utveckla unik kompetens i internationell miljö och medverka till tydliga miljöförbättringar, att verkligen göra skillnad. 

Vi söker dig som gillar praktiskt laboratoriearbete och trivs med att förbereda och utföra provning och utvärdera resultaten. Att använda nyfikenhet, kunskap och erfarenheter för att lösa dina arbetsuppgifter och utforska nya möjligheter. 

Du blir en del av vårt team för produktutveckling, miljö och kvalitet i Örnsköldsvik och kommer att arbeta i nära samarbete med vår laboratorieingenjör.

Intresse för kemi och miljö liksom arbete på laboratorium är viktigare än akademisk utbildningsnivå även om teoretiska kunskaper är meriterande. 

En arbetsplats som gör skillnad 

Vår arbetsmiljö präglas av öppenhet, en närhet till våra ledare och en rak och ärlig kommunikation. Vi uppmuntrar till kontinuerligt lärande. Vi värnar om våra anställda och erbjuder även följande: 

  • Vi har en platt organisation och du kan komma med initiativ till förbättringar och du får möjlighet att lägga upp ditt arbete själv och arbeta flexibelt utifrån ett nära samarbete med din chef. 
  • Vi har duktiga och intresserade ledare vilket visas i våra medarbetarundersökningar år från år. 
  • Vi är seriösa när det gäller friskvård och arbetsmiljö. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder hälsoundersökningar och aktiviteter som främjar ett sunt arbetsliv.  
  • Du har tillgång till en tidsbank om 58 timmar årligen vilket innebär att vi prioriterar balans mellan arbete och familj. 
  • Personlig utveckling är självklart hos oss. Årligen har du målsamtal och leading and development samtal, där en personlig utvecklingsplan sätts upp. Det kan vara allt ifrån att delta i globala projekt till att genomföra olika förbättringsförslag. Du kan vara med och påverka. 
  • Trygghet, hos oss har du Tjänstepension vilket innebär att vi sätter av 4,5% i extra pension varje månad. Vi erbjuder även föräldratillägg om du får barn och andra försäkringar om det skulle hända dig något.    

Heltidstjänsten är placerad vid vårt kontor i Örnsköldsvik, som ligger i vackra Ångermanland med havet och vacker natur runt hörnet. https://www.youtube.com/watch?v=qOEmJT-FFsY

Vill du veta mer om tjänsten ringer du till Peter Forsberg, chef för Forskning och utveckling på 070-299 94 45 eller maila till peter.forsberg@kiilto.com. Här hittar du länk till ansökanSkicka gärna din ansökan med kort personligt brev varför just denna roll är intressant och din CV så snart som möjligt. Urval kommer att göras löpande. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!