Vi söker en Marknads & Säljkoordinator för att bli en del av vårt marknads- och säljteam!

Är du en kommunikativ person som trivs i en variationsrik roll och har förmågan att hantera flera olika projekt samtidigt? Nu söker vi en Marknads- och Säljkoordinator för att bli en del av vårt marknads- och säljteam! Det är ett utvecklande arbete där du blir en efterlängtad ”spindel i nätet” på en dynamisk arbetsplats och i ett härligt team.

Om uppdraget

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland som utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: professionell hygien, bygg, industrilim och flamskydd samt konsumentvaror. I Sverige marknadsför vi varumärkena Kiilto Pro och DAX och våra fokusområden är sjukvården, food service samt livsmedelsindustrin.

Som Marknads- och Säljkoordinator hos Kiilto kommer du bland annat ansvara för framtagning av marknadsmaterial, labelling, bilder och uppdatera/koordinera webb, nyhetsbrev och sociala medier. I rollen kommer du även fungera som support till sälj och våra kunder gällande uppläggning av artiklar, produktinformation samt uppdatering av kataloger, webb etc. Du kommer att arbeta mycket i projektform och i nära samarbete med vår marknadschef och säljchef.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Underhåll, översättning, utveckling och publicering av webbsidor och SoMe-aktiviteter
  • Koordinera nyhetsbrev och utskick
  • Underhåll och utveckling av marknadsföringsmaterial (design/uppdateringar) i samarbete med marknadschef
  • Boka och koordinera mässor och utställningar
  • Diverse marknadsföringsstöd, tex. bistå vid lansering av produkter
  • Hantera vissa förfrågningar via webbsidan
  • Koordinera utskick av varuprover
  • Stöd till Sälj med kundspecifika kampanjer såsom kampanjblad, produktblad, broschyrer

Tjänsten innebär många varierande arbetsuppgifter, såväl kreativa som administrativa. Du rapporterar till Kiiltos svenska Marketing & Brand Manager.

Det här är en tidsbegränsad anställning med goda möjligheter till fast anställning.

Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring samt ca 3 års erfarenhet från en liknande roll. Du har erfarenhet av att koordinera marknadsbeställningar och själv arbeta operativt med innehåll och material. Du behärskar Microsoft Office, Photoshop, InDesign och Illustrator, och har erfarenhet av att arbeta i webbverktyg. Erfarenhet från att arbeta med nyhetsbrev i verktyg såsom Apsis eller Hubspot är meriterande. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både svenska och engelska, då en hel del arbete kommer att vara att anpassa globalt material till svenska.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du tar eget ansvar, är drivande och fullföljer dina uppgifter. Du bör vara serviceinriktad, prestigelös, diplomatisk och gilla att ha ett omväxlande jobb.

Om oss

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland, grundat 1919, som vill satsa både på sin personal och på miljön. Vi är 1100 anställda i 11 länder och har en uttalad framtidsvision som är baserad på miljöledarskap, närhet och engagemang. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien.

I Sverige marknadsför vi hållbara produkter och lösningar inom hygien och rengöring. Vårt eget varumärke DAX är välkänt inom hälso- och sjukvården sedan mer än 40 år tillbaka. Våra produkter inom rengöring finns under varumärket Kiilto Pro. Vi säljer och marknadsför även koncernens andra starka varumärken inom hygienområdet, Antibac och Plum. Kiilto Professional Hygienes svenska huvudkontor är i Täby, med kontor och produktion i Malmö respektive Svedala. Vi har närmare 30 anställda i vår svenska organisation och omsatte 300 MSEK år 2020. Läs gärna mer om oss på www.kiilto.se

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar Kiilto med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Välkommen med din ansökan här!