Vi söker en platschef och nyckelspelare i den fortsatta utvecklingen av vår åkeriverksamhet i Västerås

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland, etablerat år 1919. Vi har en uttalad vision fram till år 2080 som är baserad på miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Bolaget har ett starkt miljöfokus och ska vara helt koldioxidneutralt år 2028. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I Sverige marknadsför vi varumärkena Kiilto Pro och DAX. Läs gärna mer på www.kiilto.se

Peter Rosén Åkeri AB (PRÅ) grundades 1992. Bolagets verksamhetsområde är fokuserat till transport, blandning och pumpning av flytspackel i Sverige och Finland. Tillsammans med vår kund Killto har vi ett långsiktigt och mycket nära samarbete och sedan 2020 är PRÅ ett dotterbolag till Kiilto.

Kiilto AB har sitt huvudkontor i Örnsköldsvik och utöver en produktionsanläggning i Hallstahammar finns två kontor och ett lager i Stockholm, produktionsanläggning i Örnsköldsvik, försäljningskontor över hela landet samt ett åkeri i Västerås och det är hit vi söker en platschef.

 

Ditt ansvar som platschef innebär att du operativt kommer att leda vår åkeriverksamhet bestående av 16 medarbetare, 11 pumpbilar och en omsättning på ca 27 miljoner kr. Vår åkeriverksamhet jobbar enkom, fokuserat och professionellt med att pumpa ut golvavjämningsmassan hos Kiiltos slutkunder.

Ditt ansvar blir att se till att våra bilar rullar, att vi har vettiga rutiner, har en god arbetsmiljö och att alla medarbetare trivs och utvecklas. En viktig uppgift är även att vara ett stöd och bollplank till vår transportledare som sköter den dagliga logistikplaneringen, kort och gott det är du som ser till att det interna och externa samarbetet och logiskplaneringen fungerat optimalt och det är du som tryggar för det vi gör, minimerar vår eventuella sårbarhet. Du kommer att ha mycket kontakter internt och du rapporterat till vår VD som sitter i Örnsköldsvik. Din placeringsort blir Västerås.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att vara en operativ ledare där du med ditt ledarskap sprider glädje, tydlighet och ett mantra ”det här fixar vi”. Du är involverad i den dagliga driften och har en god förståelse om daglig styrning, logistikplanering där du alltid sätter kunden i centrum. Vi tror att kommer från branschen eller så har du tidigare varit ansvarig för en större verkstad eller någon, entreprenadverksamhet. Givetvis har du ett genuint kunnande och intresse av att utveckla både medarbetare och verksamhet.

Som person är du social, driftig och fullkomligt prestigelös samt att du har förmågan att strukturera och hantera en ibland stressig arbetssituation. Du är trygg i dig själv och du vågar ifrågasätta och se saker från en ny infallsvinkel. Självklart är du även ärlig, rättfram med god taktkänsla och har kommunikativa färdigheter och du ser samarbete som en framgångsstrategi. Vi kommer att lägga otroligt stor vikt vid dina ledaregenskaper.

Välkommen till oss – här blir du en nyckelspelare i den fortsatta utvecklingen av Kiiltos åkeriverksamhet och vår företagskultur.

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du omgående på www.norenlindholm.se. Urval och intervjuer sker löpande och omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!