Vi söker en teamledare inom lager och produktion i Svedala

Har du tidigare erfarenhet inom lager? Är du redo för att ta nästa steg i din karriär tillsammans med ett expanderande företag som är på en spännande förändringsresa? Då har Kiilto tjänsten för dig!

Om tjänsten

Nu söker vi efter en engagerad och utvecklingsinriktad Teamleder till vår site i Svedala. Rollen passar dig som har tidigare erfarenhet från att jobba på lager och i produktion och har talang för att motivera andra och nå uppsatta mål. I rollen kommer du att ha operativt ansvar och daglig ledning av arbetet. I rollen ingår också ansvar för operativt inköp och avrop för Kiilto's produkter. Då vi är på en förändringsresa kommer du få stor möjlighet att vara med och påverka och implementera arbetssätt och processer. Du kommer att ansvara för ett välkommande och inkluderande team på 4 personer men du kommer även att ha ett nära samarbete med kollegor från andra avdelningar på Kiilto, där koncernspråk är engelska

Arbetstiden är förlagd måndag till fredag kl. 07-16.

I din roll som Teamleder kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Operativt ansvarig för teamet
  • Produktionsplanering
  • Inköp och avrop
  • Medarbetarsamtal
  • Driva och delta i arbetsmiljöarbete och skyddsronder
  • Implementering av processer

Som Teamleder kommer du att få en anställning direkt hos Kiilto. Tjänsten har start omgående efter överenskommelse.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom lager och produktion. Du kanske redan idag jobbar som Teamleder? Eller har du jobbat några år inom lager samt produktion och känner att du är redo för nästa steg? Oavsett är det viktigaste att du vill vara med och skapa en god arbetsanda och kultur hos oss. Då du kommer att arbeta i olika system ser vi att du besitter goda datorkunskaper, framför allt i Excel, och att du tidigare har arbetat i affärssystem. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av riskvärdering och arbetsmiljöarbete samt erfarenhet av kemikaliehantering.

Vidare ser vi att du är en engagerande och motiverande person med fallenhet för att leda andra personer. För att lyckas i rollen behöver du kunna arbeta strukturerat och kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som vill jobba med förbättring och effektivisering och som ser lösningar på problem. Då rollen innehåller olika kontaktytor är du en relationsskapande och positiv person.

Du besitter goda kunskaper både i svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Kiilto

Kiilto är ett växande, familjeägt företag med hundra års historia och en vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska industrilösningar inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning och flamskydd, professionell hygien och konsumenthygien.

Vi är cirka 1000 innovativa, kompetenta yrkesverksamma, Kiiltonians som är verksamma inom elva länder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Ryssland, Vitryssland, Ukraina, de baltiska länderna och Polen. Detta gör oss till en stark aktör inom vart och ett av våra affärsområden. Vi är stolta över våra egna forsknings-, innovations- och utvecklingsfunktioner, som ligger till grund för ett smidigt och värdefullt samarbete med våra kunder.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Matilda Nilsson via Matilda.Nilsson@adecco.se

Välkommen med din ansökan här!