Vi söker förstärkning av Produktchef Bygg till vårt team i Stockholm

Kiilto AB är en del av Kiilto, ett familjeägt företag från Finland, etablerat år 1919. Vi har en uttalad vision fram till år 2080 som är baserad på miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska produkter med tillhörande tjänster inom fyra affärsområden: bygg, industrilim och flamskydd, professionell hygien samt konsumenthygien. Vi verkar i 11 länder och har cirka 1 000 anställda. I Sverige marknadsför vi varumärkena Kiilto Pro och DAX. Läs gärna mer om koncernen på www.kiilto.com

Kiilto AB har huvudkontor och produktion i Örnsköldsvik. Produktion återfinns även i Hallstahammar och i Stockholm finns säljkontor samt centrallager. Utöver detta finns ett flertal lokala säljkontor runt om i landet. I Sverige omsätter bolaget 400 miljoner SEK och har ca 50 anställda. Läs gärna mer om oss på www.kiilto.se

 

Vi söker nu förstärkning av Produktchef Bygg till vårt team i Stockholm.

Vill du arbeta med ett expansivt och nytänkande bolag inom byggsektorn? Brinner du liksom vi för att skapa kundvärde i byggbranschen med hjälp av riktigt bra byggkemi? Inspireras du av samarbeten med både kunder som kollegor för att ständigt vidareutveckla såväl produkter, tjänster som oss själva? Då kan du vara den vi söker till Kiilto!

 

Tjänsten:

Kiilto är inne i en expansiv fas och utökar vår säljstödsfunktion med ytterligare en Produktchef inom affärsområdet bygg med placering i Stockholm. Vi söker dig med gedigen branschkunskap inom byggkemi, med fördel både praktisk som teoretisk. Vi värderar särskilt kompetens och erfarenheter inom tätskikt, fix, fog och olika golvlimmer. Vi tror du drivs av en vilja att genuint förstå våra proffsanvändare och deras behov för att hitta sätt vi kan göra dem ännu bättre i sina yrkesroller.

I rollen som Produktchef Bygg kommer du att ha en nyckelroll i nära samarbete med såväl våra säljare, kunder och kollegor inom koncernen. Vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas.

 

Dina arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att aktivt stötta våra säljare i deras utveckling av kundrelationer och realisering av affärer. Det innebär bl a stöd och rådgivning till säljare och kunder i tekniska diskussioner liksom utbildning för att säkra och befästa önskad kunskapsnivå hos i första hand våra säljare och ibland också kunder. Rollen ansvarar även för utveckling och styrning av aktuell produktportfölj. Det innebär både aktiviteter kring löpande drift av portföljen liksom olika typer av projekt för utveckling av nya produkter och vidareutveckling av befintliga. Som produktchef representerar och verkar man även i olika branschsamarbeten såsom GBR, BKR och limföreningen.

 

Vi söker dig: 

  • med branscherfarenhet, praktisk- och/eller teknisk utbildning som motiveras av att omsätta detta i ett affärstänk för att skapa kundvärde.

  • som känner väl till och är intresserad av de typer av byggprodukter som Kiilto tillverkar och säljer
  • med ett starkt eget driv och initiativförmåga att självständigt arbeta strukturerat mot gemensamt uppsatta mål
  • som lyckas etablera nya relationer genom att alltid skapa bästa möjliga kundupplevelse 
  • som gillar att jobba i olika gruppkonstellationer och med olika roller för att nå helhetsbild av kundernas behov och önskemål
  • utan problem uttrycker dig väl i såväl tal som skrift på både svenska och engelska

 

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag i framkant gällande miljö och hållbarhet, som högt värderar vår personal och jobbar i en platt organisation som präglas av entreprenörsanda och en stor dos av arbetsglädje.

Välkommen med Din ansökan till: länk

Intag sker löpande. 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Helena Lundström, Försäljningschef Projekt och Säljstöd

Helena.lundstrom@kiilto.com / 0660-29 95 39