Vi söker två Tekniska Industrisäljare, Region Syd & Mälardalen

I syfte att ytterligare stärka marknadspositionen söker nu Kiilto AB två:

Tekniska Industrisäljare/Regional Managers

Region Syd & Mälardalen

Ansvar och Arbetsuppgifter

Gillar du långsiktig försäljning av problemlösande karaktär med målet att optimera kundens produktionsprocesser? Då kanske du är vår nye industrisäljare.

Som teknisk säljare mot industrin i södra Sverige respektive Mälardalen erbjuder du ett komplett sortiment av limprodukter och servicelösningar till producerande företag inom framförallt Pappers- och Förpackningsindustrin, Trä- och Möbelindustrin samt Strukturelement/Structural Bonding. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utveckla samarbete med såväl befintliga som nya kunder inom regionen. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens produktionsprocesser. Ansvaret inkluderar såväl egen bearbetning hos större kunder samt försäljning via återförsäljare. Du får ett helhetsansvar för hela säljcykeln – från säljplanering till undertecknat avtal. Du rapporterar till Head of Sales i Finland.

Arbetet innebär resor inom regionen. Södra regionen utgörs av Västra Götaland, Småland, Blekinge, Halland och Skåne. Mälardalsregionen innefattar Stockholm, Södermanland, Uppsala län, Västmanland och Örebro län. Du är bosatt inom regionen och utgår från ditt hemmakontor.

Kompetenser och Erfarenheter

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av komplex och tekniskt inriktad industriförsäljning. Kanske jobbar du inom servicesektorn idag med ansvar för större industrikunder. Du har god förståelse för produktionsprocesser inom någon eller några av de fokuserade kundgrupperna.

Meriterande är erfarenhet inom kemikaliebranschen där produkttester varit ett naturligt inslag. Men framför allt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och ett självständigt driv och ansvar på fältet. Vi tror att du är en nyfiken relationsbyggare med en teknisk utbildningsbakgrund, som trivs i såväl civila kläder som med blåstället på. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav.

Erbjudande och Ansökan

Välkommen till ett välmående tillväxtföretag som präglas av entreprenörsanda! Hos oss får du arbeta med ett brett och konkurrenskraftigt produktsortiment, som ligger i framkant gällande miljö och hållbarhet.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Michael Wiander 070-203 22 32. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Välkommen!

Om Företaget

Kiilto är ett familjeägt företag från Finland etablerat 1919 med en uttalad vision fram till 2080. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför kemiska lösningar inom fyra affärsområden: bygg, industriell limning och flamskydd, professionell hygien och konsumentverksamhet. De viktigaste principerna för vår verksamhet är miljöledarskap, närhet och engagemang för framtiden. Vi verkar i 10 länder och har cirka 900 anställda. I vårt projekt ”Promise to the environment” ingår målet att vi ska vara koldioxidneutrala 2028. Kiilto AB, är ett dotterbolag inom det familjeägda finska bolaget Kiilto Oy. Inom Affärsområde industri utvecklas, produceras och marknadsförs servicelösningar samt en bred portfölj av olika sorters limmer och kemiska produkter med nära koppling till lim. Läs mer om koncernen www.kiilto.com