Lösningar / Hälso- och sjukvård /

Handhygien

En korrekt handhygien är en av de viktigaste åtgärderna mot spridningen av antimikrobiell resistens och för att minska vårdrelaterade infektioner (VRI).

Handtvätt

Vid frekvent användning är det viktigt att tvätta händerna med milda men effektiva produkter. Vi erbjuder flera tvålar för handtvätt, både parfymerade och oparfymerade. Produkterna har utvecklats för professionellt bruk, idealiska för handhygienkraven inom hälso- och sjukvård.

De alternativ vi utvecklat för hälso- och sjukvården är oparfymerade och lämpliga för känslig hud. Svanenmärket visar också att våra produkter är miljömässigt hållbara.

Handdesinfektion

​Vår gedigna kunskap inom forsknings- och utveckling, liksom hänsyn till regelverk och EU-standarder, säkerställer att vi kan erbjuda handdesinfektionsprodukter utvecklade och testade specifikt för hälso- och sjukvårdens behov.

Utvecklingsprocessen involverar alltid såväl kunder, liksom externa experter, såsom tex. hudläkare, som en del av en professionell panel som övervakar allergimärkningen.

Krämer och lotioner

I en arbetsmiljö där händerna ofta tvättas och desinficeras är det också viktigt att vara uppmärksam på hudens hur huden mår.

Krämer och lotioner kan förebygga och minska torr hud som uppstår vid rengöring av händerna flera gånger om dagen. Frisk hud är det bästa skyddet mot patogener.

Doseringslösningar

Vi erbjuder en mängd olika dispenseringslösningar för handhygienbehov inom hälso- och sjukvården, inklusive alternativ för platser med både lite och mycket folk som rör sig där. Vi lägger särskild vikt vid att dispensrarna är lätta att använda och enkla att underhålla. Vi ser också till att de fungerar perfekt med våra handhygienprodukter.

I vårt sortiment hittar du både manuella och automatiska tillval, från dispensrar av grundläggande till premiumkvalitet.