block kiilto

Solid rengöring – Kiilto Pro Block

Alla uppskattar en funktionell arbetsplats, men för köksproffs är det avgörande. Kiilto Pro Block-systemet erbjuder ett bekymmersfritt sätt att sköta disken.

För professionella köksanvändare är en fungerande arbetsplats avgörande. Kiilto Pro Block-systemet erbjuder en bekymmersfri lösning för diskhantering.

Ett välorganiserat kök är nödvändigt för att säkerställa smidig drift för kockar, köksvaktmästare och städpersonal. Stora köksmaskiner som huvdiskmaskiner och transportsystem för disk tar dock snabbt upp utrymme i små kök, vilket skapar utmaningar både för säkerheten och effektiviteten.

Vanligtvis placeras flytande diskmedel bredvid dessa diskmaskiner på golvet, vilket gör att köket kan uppfattas som mindre. Utöver risken för att snubbla över rör och ledningar som är anslutna till behållarna och maskinerna kan spillt flytande medel utgöra faror. Det medför också ergonomiska bekymmer då tunga behållare måste hanteras dagligen för att upprätthålla hygienen, till exempel vid rengöring av golv.

Som en lösning har Kiilto utvecklat det fasta diskmedelssystemet Kiilto Pro Block som eliminerar dessa utmaningar i små kök. Den högkoncentrerade sammansättningen av fasta tvättmedel har även en positiv miljöpåverkan genom minskad förpackning och transport. Hela sortimentet av Kiilto Pro Block-produkter är också Svanenmärkt som ett bevis på att det är en hållbar men ändå effektiv lösning för professionella behov.

Kiilto Pro Block-system

Kiilto Pro Block-systemet levereras med automatisk doseringsutrustning som installeras av Kiiltos egna experter. Dispenserna är säkert monterade på väggen, vilket eliminerar röran av behållare, ledningar och rör från golvet. På så vis kan personalen arbeta i ett mer organiserat och bekymmersfritt utrymme. När installationen är klar är det mycket enkelt för användaren att byta ut tomma Kiilto Pro Block-paket.

100 % spillfri garanti

Med produkterna i fast form ökar omedelbart arbetssäkerheten i ett professionellt kök. Ett slutet system ökar arbetssäkerheten ytterligare genom att förhindra oavsiktlig kontakt med produkten. Med Kiilto Pro Block är säkerheten inte bara prioriterad – den är garanterad.

Ren disk utan ansträngning

När det gäller diskning är det avgörande att uppnå en oklanderlig renlighet. Renheten påverkar hur kunderna uppfattar den allmänna hygienstandarden i restaurangen.

Kiilto Pro Block fasta rengöringsmedel doseras automatiskt för att ge perfekta rengöringsresultat. Under hela tvättcykeln övervakar en sensor i tvättanken vattenförhållandena noggrant och säkerställer att rätt mängd tvättmedel används effektivt. Detta gör diskprocessen mer kostnadseffektiv samtidigt som disken hålls fläckfri.