Kiilto Pro Fusion doseringssystem

Med Kiilto Pro Fusion doseringsenheten kan du koppla upp till fyra olika rengöringsprodukter. Det innebär att du kan använda samma system för att skapa skräddarsydda rengöringslösningar för olika ändamål. Följ instruktionerna för att enkelt dosera rengöringslösningen i flaskor, hinkar eller tankar med hjälp av Kiilto Pro Fusion, oavsett om du använder det i en kombinationsmaskin eller annars.

Kiilto Pro Fusion: En smart lösning för enklare och säkrare rengöring

Kiilto Pro Fusion är ett doseringssystem för rengöringsmedel som gör rengöringsprocessen smidigare och säkrare. Den automatiska doseringen säkerställer korrekta blandningar utan att användaren behöver hantera koncentrerade kemikalier. Med detta system kan du enkelt förbereda rengöringslösningar i flaskor, hinkar eller direkt i rengöringsmaskinen, vilket gör doseringen bekväm och effektiv.

Fördelar med Kiilto Pro Fusion Doseringsystem:

  1. Säkerhet: Undviker direkt kontakt med koncentrerade rengöringsmedel, vilket ökar arbetsplatsens säkerhet.
  2. Exakt Dosering: Systemet säkerställer att varje rengöringslösning har rätt koncentration för bästa rengöringsresultat.
  3. Mångsidighet: Ett system som kan användas för olika rengöringsbehov och sparar tid och pengar.
  4. Ekonomiskt: Rätt dosering minskar kostnaderna genom att undvika över- eller underdosering av kemikalier.

Dessutom är Kiilto Pro Fusion miljövänligt genom att minska behovet av transport och förpackningsmaterial för rengöringsprodukter. Produkterna späds enkelt på plats istället för att köpas som färdiga lösningar, vilket gör rengöringen mer kostnadseffektiv.

Flexibel Dosering som Anpassar Sig Efter Behov:

Kiilto Pro Fusion inkluderar en doseringsanordning och låsbara väggboxar som innehåller rengöringsmedel i femlitersbehållare eller förseglingspåsar. Upp till fyra olika rengöringsmedel kan kopplas till samma doseringsenhet, vilket gör det möjligt att skapa olika rengöringslösningar för olika ändamål.

Det finns två typer av doseringsanordningar tillgängliga: en för flaskfyllning som skapar en användbar lösning direkt i flaskan, och en annan som inkluderar hinkfyllning med slang. Detta gör systemet mycket flexibelt och anpassningsbart för alla typer av rengöringsbehov.

Genom att kombinera doseringsanordningar och väggboxar anpassar systemet sig till alla typer av behov, eftersom en lösningsfyllning kan installeras på samma plats för varje rengöringsmedel som används. Med Kiilto Pro Fusion kan du effektivt och säkert hantera dina rengöringsbehov samtidigt som du minimerar kostnader och miljöpåverkan.

Ett anpassningsbart doseringssystem för dina unika behov

Kiilto Pro Fusion doseringssystem erbjuder flexibilitet och effektivitet. Det består av en doseringsenhet och låsbara vägglådor, där rengöringsprodukterna är förvarade i femlitersbehållare eller förseglingspåsar. Med möjlighet att koppla upp till fyra olika rengöringsmedel till en doseringsenhet kan du skapa skräddarsydda lösningar för olika rengöringskrav med samma system.

Kiilto Pro Fusion kan ansluta upp till fyra olika rengöringsprodukter. Beroende på hur doseringen är inställd, kan en av dessa rengöringsprodukter automatiskt blandas antingen i renvattentanken eller i hinken på kombinationsmaskinen.

Det finns två olika sätt att dosera rengöringsprodukter med våra doseringsanordningar. För det första har vi en doseringsanordning som är avsedd för flaskfyllning. Med denna anordning blandas rengöringsmedlet direkt i flaskan, vilket gör det enkelt att skapa en fungerande lösning för användning.

Det andra alternativet är vår doseringsanordning för hinkfyllning med slang. Med den här anordningen kan du dosera rengöringsmedlet direkt i hinken eller i renvattentanken på kombinationsmaskinen. Det ger flexibilitet och effektivitet i användningen av dina rengöringsprodukter.

För att ytterligare anpassa systemet till dina specifika behov kan du kombinera våra doseringsanordningar med väggboxar. På så sätt kan du installera en lösning för varje rengöringsmedel på samma plats, vilket gör det enkelt att hantera och använda alla dina rengöringsprodukter.

Kiilto Pro Fusion Dispenserar Alla Våra Pålitliga Rengöringsmedel